Атмосфера у Котору поводом доласка Мираша Дедејића (ВИДЕО)

miras

Вођа раскола и свештеник кога подржава глобалистички марионетски режим у Црној Гори готово да је линчован од српског православног народа у Котору. Дочекан је повицима: „Одлази сотоно!“ Ударио старицу.

Погледајте видео:

Мираш Дедејић, контроверзна личност који је службовао у Риму и повезан је са разним антицрквеним скандалима, очигледно неће бити примљен од православног народа Црне Горе. Његов покушај да отме православне храмове у Котору је дочекан на очекиван одбрамбени став од верника.

miras

Српска православна црква у Црној Гори која је опстала за време комунизма захваљујући митрополиту Данилу Дајковићу овим актом сигурно неће превазићи надолазеће гоњење од стране државе, али је овај народни став доказ да дух Православља није умукао упркос недостојним архијерејима који се приклањају глобалистичкој власти.

За разлику од Мираша Дедејића, митрополит Амфилохије води „мекшу“ политику одвајања Цркве у Црној Гори. Засад се у његовој епархији само укида префикс „српски“, али његово савезништво са влашћу у виду псеудоопозиције није ни мање штетно.

Погледати такође: НАРОДНА БОРБА ЗА ЈЕДИНСТВО СПЦ

Припремила екипа ФБ странице „Православље живот вечни“