Њуз.нет: Проплакала Вучићева слика у седишту СНС

aleksandar-vucic-foto-printskrin

БЕОГРАД, 11. септембар 2015, (Њуз) – Слика Александра Вучића која се налази у седишту Српске напредне странке у Београду синоћ је проплакала, сведоче чланови ове партије који су се затекли на лицу места.

Политички аналитичари различито тумаче овај редак феномен, али се слажу да је ово знак да Вучић непрестано брине о судбини Србије.

– Ретки су политичари који улажу толико труда радећи за добробит свог народа и државе. Нажалост, његово прегалаштво често наилази на неразумевање и непоштовање. Народ овде брзо заборавља, лако губи веру у реформе и зато нас Вучићева слика, на овај начин, опомиње. Убеђен са да је њен плач позив да се уразумимо, тргнемо из летаргије и вратимо на прави пут – објашњава аналитичар Драгомир Анђелковић.

Са Анђелковићем се делимичмно слаже и његов колега Бранко Радун који тврди да су сузе на Вучићевој фотографији добар знак који даказује да нас премијер није заборавио упркос незахвалности коју често показујемо.

– Данас смо сведоци још једног чуда које треба да нас учврсти у нашој вери, а залуталу јагњад која су подлегла греху малодушности подсети на Вучићеву жртву и приведе стази којом се корача у бољу будућност, кратко је прокоментарисао он.

Просторије СНС биће отворене за све грађане који желе да одају почаст Вучићевој фотографији. У ту сврху, већ су формирани тимови који ће ходочасницима делити сендвиче, освежење и приступнице овој партији.

Бојан Савић