Српски ветерани: Браћа Битићи су били терористи званичне Америке

Премијер Државе Србије и Министар унутрашњих послова је приликом обећавања да ће без обзира и на пад владе разрешити слућај Битићи и починиоце ухапсити и осудити, заборавио да грађанима Србије каже три битне ствари.

Српски ветерани: Браћа Битићи су била терористи званичне Америке

Те битне ствари заборавља да помене и Наташа Кандић када говори о овом случају.

А те ствари су :

1. Илија, Мехмет и Агрон Битићи нису цивили и недужни Албанци. Ради се о три припадника по злу чувене „Атлантске бригаде“ „ОВК“, која је оформљена у Берну 1996. године и чији је оснивач посебни изасланик Америчког председника Била Клинтона за Косово и Метохију, Ричард Холбрук.

После договора за истакнутим члановима Албанске емиграције, Холбрук склапа договор са премијером Албаније Сали Беришом и на северу Албаније се отварају кампови за обуку терориста „Атлантске бригаде“.

Главни инструктори су били припадници Британског САС-а, Француске Легије странаца и Америчке ЦИА. Сви су припадници те бригаде били СТРАНИ ДРЖАВЉАНИ пореклом са Косова и Метохије или Албаније.

2. Када су ухапшени код њих су пронађене војне легитимације „Атлантске бригаде“ са њиховим сликама и документи о завршеној обуци у Албанији.

Пронађен је и документ који је показивао њихов борбени распоред.

Припадници полиције који су их ухапсили и привели судији за прекршаје нису ни знали кога имају, већ су касније документацију предали шефовима а они проследили у Београд.

Тада се умешала служба ДБ и питала да ли и ко уопште зна кога је истражни судија осудио на 14 дана затвора ради илегалног уласка у земљу.

Ствар су преузеле службе безбедности и преко својих канала допуниле сазнања о активности браће у време сукоба на Косову и Метохији.

Пошто је утврђено да се ради о злочинцима и терористима, према њима је тако и поступано.

3. Сва три брата су држављани САД и као такви су се прикључили „Атлантској бригади“.

Србија ни 1998. а ни 1999. године није била у рату са САД и ради тога су браца Битићи ПЛАЋЕНИЦИ а не борци регуларне војне формације.

Ни једна конвенција о оружаним сукобима не пружа заштиту плаћеницима који се боре на било којој страни. Легитимно право било које државе је да сваког плаћеника изведе пред преки суд и убије без милости.

Да су браћа ушла на територију Србије као држављани Србије онда би се могли сматрати као припадници „ОВК“ и по потписаном споразуму у Куманову, и резолуцији 1244 УН-а пустити али пошто су се борили у бригади у којој су били само странци, код себе су имали Америчка документа и као Амерички држављани су ушли на територију Србије, за њих не важи договор ни Резолуције ни споразума и немају заштиту Женевске конвенције.

Јасно се види да су браћа обучена у маскирну униформу која је много боље квалитете него униформа припадника „ОВК“ са Космета што говори да су припадници Атлантске бригаде.

Човек који је заокружен на слици а присуствује сахрани је Вилием Вокер, шеф мисије ОЕБС-а на Косову и Метохији што сахрани даје државно обележје.


Извор: Ветерани