На школама у Приштини плакат “Не заједница“

У свом труду да Шиптарима о КиМ направе државу, српске јавне институције „напредују“ корак по корак. Чак и оно што је против самих Шиптара, у српским медијима се изврће у њихову корист, хтели то они или не.

На школама у Приштини плакат "Не заједница"

Банда шиптарских ђака је своју школску годину, током које ће учити још о разлозима да мрзе Србе над којима су извршили геноцид, истакла крпу на којој захтева више у корист Срба него у сопствену.

Како РТС преноси „непозната организација „Активни ученици“ окачила је на објекте и ограде шест школа у Приштини натпис „Не заједница“, противећи се споразуму о формирању Заједнице српских општина“, постигнутом прошле недеље у Бриселу.
Ту исту Заједницу још више и сами Срби мрзе јер ће их она докрајчити онемогућавајући им опстанак спроводећи шиптарске „законе“.

Међутим, РТС се не устеже да им поклони пажњу и испоштује сав „ауторитет“ малолетника који би, да су Срби,м на КиМ били аутомастки избачени из школе а њихови родитељи с посла уколико уопште раде. Овом приликом РТС је још једном прекршио Устав државе Србије преносећи аутоматски али циљано, наводе младих Шиптара да они живе у некаквој својој „држави“ мислећи притом на окупирани део КиМ.

„Време је да као млади људи ове земље будемо присутни, јер можемо да будемо одвојени и преварени, не желећи да наша будућност буде живот у камповима Мађарске и контејнерима Европе“, наводе електронски медији у Приштини саопштење поменуте организације.
Организација „Активни ученици“ је овом симболичном активношћу „позвала све грађане да подигну глас у одбрану државе и заштите права“.

Једна обична шиптарска крпа нађе места на државној телевизији док вапај српске омладине са Косова и Метохије бива ућуткиван песницама жандармерије.

„Активни ученици“ наводе да знају да ће бити оних који ће их саветовати да не треба да се баве политиком, али додају да их „историја учи да морају да бране земљу и њен напредак“ преноси РТС њихове речи.

Наравно, нико и не помињи да то представља безакоње, сарадњу или подршку тероризму, организовање ради злочиначког деловања и тероризма што је све одређено српским Уставом. На тај начин РТС је још једном постао саучесник у тероризму и покровитељ шиптарских злодела над Србима која ови млади људи планирају да озаконе или, не дао Бог, можда и наставе.


Извор: КМ Новине