Посланик СНС Владимир Ђукановић снимљен како у 2 сата ноћу са мердевинама и коферима упада у зграду „Државне лутрије“ (ВИДЕО)

Афера око намештања извлачења “Лото 7″ добија нову димензију објављивањем снимка на којем се види Владимир Ђукановић, бивши председник Скупштине Државне лутрије Србије и народник посланик СНС, како са групом непознатих мушкараца у касним вечерњим часовима упада у зграду “Лутрије” са мердевинама и коферима!

Портал Телепромптер.рс дошао је до снимака сигурносних камера на којима се види Владимир Ђукановић, посланик Српске напредне странке и бивши председник Скупштине Државне лутрије Србије, како са групом непознатих мушкараца у касним вечерњим часовима упада у зграду “Лутрије”.

Судећи по снимку, упад у зграду “Лутрије” догодио се крајем марта месеца 2013. године, само пар месеци од именовања Владимира Ђукановића на место председника Скупштине Државне лутрије Србије.

Вечерња кафа са Ђуком у “Лутрији”

Непознати мушкарци опремљени мердевинама и сумњивим црним коферима упали су у зграду “Лутрије” у пратњи Владимира Ђукановића неколико минута после поноћи и у згради се задржали више од два сата.

Ко је и због чега овластио председник Скупштине Државне лутрије Србије Владимира Ђукановића и десетак момака са црним коферима и мердевинама да бораве у згради Државне лутрије Србије два сата после поноћи?!

(Телепромптер)