БИЛ ГЕЈТС НАЈАВЉУЈЕ СМРТ МИЛИЈАРДИ ЉУДИ: Признао за глобални план о смањењу популације планете! (ВИДЕО)

Ако направимо јако добар посао са новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност број би могли смањити за отприлике 15 одсто, рекао је Гејтс
Bil Gejts, foto profimedia

Најбогатији човек на планети, Бил Гејтс без имало срама и страха признао је пред бројном публиком да им је циљ смањити број људи на планети.

Изјава најбогатијег човека шокираćе вас и натераćе да неке теорије завера схватите озбиљније. Говореćи о лошем стању наше планете, Гејтс се осврнуо на број људи на Земљи.

„На планети тренутно има око 6, 8 милијарди људи. И тај број ускоро би могао порасти на 9 милијарди људи. Али, ако направимо јако добар посао са новим вакцинама, реформом здравственог система и здравственим установама за репродуктивност број би могли смањити за отприлике 15 одсто“, казао је Гејтс испред бројне публике на ТЕДековој трибини о животној средини.

Да постоји некакав тајни план депопулације коју намерава да спроведе Елита писали су и причали бројни теоретичари завера, али након ове изјаве коју можете послушати и сами, можда неćете тако олако одбацити тврдње „лудих теоретичара завере“.

(BalkanExpress)