Тужба против власти (Канцелара и Владе) Савезне Републике Немачке 1990.- данас

vucic merkel 4

Његова Екселенција председник Републике Томислав НИКОЛИЋ

Андрићев трг 1

1000 Београд

predstavkegradjana@predsednik.rs

 

Народнa скупштинa

Генералном секретару Јани ЉУБИЧИЋ: за сваког народног посланика 

sekretar@parlament.rs

 

Господин председник Владе Александар ВУЧИЋ

Немањина 11

1000 Београд

predsednikvlade@gov.rs

 

 

Доставља се:

Јавности преко интернета

 

Република Србија је држава српског народа и свих грађана који у њој живе, заснована на владавини права и социјалној правди, начелима грађанске демократије, људским и мањинским правима и слободама и припадности европским принципима и вредностима.

Члан 1 Устава Републике Србије

Људско достојанство је неприкосновено и сви су дужни да га поштују и штите.
Свако има право на слободан развој личности, ако тиме не крши права других зајемчена Уставом.

Члан 23 Устава Републике Србије

Физички и психички интегритет је неповредив.
Нико не може бити изложен мучењу, нечовечном или понижавајућем поступању или кажњавању, нити подвргнут медицинским или научним огледима без свог слободно датог пристанка.

Члан 23 Устава Републике Србије

“ Заклињем се да ћу све своје снаге посветити очувању суверености и целине територије Републике Србије, укључујући и Косово и Метохију као њен саставни део, као и остваривању људских и мањинских права и слобода, поштовању и одбрани Устава и закона, очувању мира и благостања свих грађана Републике Србије и да ћу савесно и одговорно испуњавати све своје дужности.“

4.  став члана 114 Устава Републике Србије

 

Заклињем се да ћу дужност народног посланика обављати предано,

поштено, савесно и верно Уставу, бранити људска и мањинска права и грађанске слободе и по најбољем знању и умећу служити грађанима Србије,

истини и правди!

2. став члана 17 Закона о Народној скупштини

Заклињем се на оданост Републици Србији и својом чашћу обавезујем да ћу поштовати Устав и закон, да ћу дужност члана Владе вршити савесно, одговорно и предано и бити посвећен очувању Косова и Метохије унутар Републике Србије.

Члан 5 Закона о изменама и допунама Закона о Влади

 

Ко јавно изложи порузи Србију, њену заставу, грб или химну,

казниће се новчаном казном или затвором до три месеца.

1.    став члана 173 Кривичног законика Републике Србије

 

Ко јавно изложи порузи лице или групу због припадности одређеној раси, боји коже, вери, националности, етничког порекла или неког другог личног својства,

казниће се новчаном казном или затвором до годину дана.

1.    став члана 174 Кривичног законика Републике Србије

 

(1)      Ко изазива или распирује националну, расну или верску мржњу, или нетрпељивост међу народима или етничким заједницама које живе у Србији,

казниће се затвором од шест месеци до пет година.

1.    став члана 317 Кривичног законика Републике Србије

 

Тема: Тужба против власти (Канцелара и Владе) Савзне Републике Немачке 1990.-данас

 

Ваша Екселенцијо поштовани председниче Републике Србије Томиславе НИКОЛИЋУ, поштовани народни посланици и поштовани председниче Владе Александре ВУЧИЋУ,

 

Геноцид значи свесно и циљно истребљивање једне етничке групе или целог народа.

 

У јавности су дати многобројни докази да је неистинито тврђење да су Србски војници масакрирали око 8000 невиних људи муслиманско-бошњачке националности у Сребреничком крају 1995. Такође је добро позната истина да су муслиманско-бошњачки припадници паравојних јединица убили младожењиног оца Николу Гардовића на србској свадби 1992.,  спалили србско село Сјековац исте године, побили око 1300 невиних Срба на православни Божић 1993. , да су наставили са злочинима над србским цивилним становништвом у Босни и Херцегини посебно око Братунца, Кравица, Сребренице. … побивши преко 3000 невиних Србкиња и Срба,…. Доказано је да Срби нису имали концентрационе логоре за муслимане . Нити су одговорне за масакре на Маркалама у Сарајеву… Доказана је и истина да Срби нисумасакрирали невине шиптарске цивиле у Рачку….

 

Срби и србска војска нису никада имали такав, геноцидни, циљ, нити водили такву, геноцидну, акцију било против кога и било када.  Због тога су држављани Републике Србије тражили од Народне скупштине да поштује истину (Додатак 1) и да не усваја предложену декларацију (Додатак 2).  Већина народних посланика се о то тада оглушила и силом већине њихових гласова је Народна скупштина усвојила Декларацију о Сребреници којом су они и тај сазива Народне Скупштине у целини учинили низ противуставних и кривичних дела по напред цитираним одредбама Устава и Кривичног Законика.

 

Власти Савезне Републике Немачке  (Канцелари и Владе)  од 1990. до данас воде, настављајући да спроводе, хитлеровску геноцидну нацистичку политику против Србског народа, и Србије:

– Покретање противуставног признавања права републикама СФРЈ на самоопредељење и отцепљење, организовање подршке њиховом терористичком противуставном растурању СФР Југославије која нити је кога нападала нити била претња миру, већ је била носилац мирољубиве и мирнодопске политике и равноправности међу државама и народима, и на томе заснована неоснована оптужба да је Србски народ агресор и покретач рата у СФРЈ.

– Спровођење неоправданих осмогодишњих санкција Србији.

– Измишљање лажи против Срба и Србије и на њима растуће демонизовање у светским размерама Србског народа и Србије,

– Против сопственог Устава учествовање у неоправдивом бомбардовању Републике Србије,

– Помагање и заштита шиптарске терористичке организације УЧК, отимање Косова и Метохије.

– Помагање и заштита шиптарског протеривања и масакрирања Срба на Косову и Метохији.

– Васкрсавање од Хитлера потпомогнутог и заштићеног шиптарског нацизма против Срба на Косову и Метохији.

– Оптужујући акт о неодиграном србском геноциду над невиним муслиманским становништвом у подручју Сребренице.

– Суштинска политичка окупација Републике Србије и диктирање ставова Србији и Србском народу да се одрекнемо себе и својих предака и да се променимо због лажне оптужбе да смо геноцидан народ..

– Обмањивање народа СР Немачке лажима о Србима и Србији и настојање да се обнови и продуби непријатељство Немачког народа према Србском народу.

– Обнављање и спровођење Хитлеровог нацизма против Србског народа, и на томе распиривање мржње против Срба и Србије.

 

Власти СР Немачке су подстрекачи Резолуције Европског парламента о Сребреници. Њоме осуђују Србски народ, Републику Србију и Републику Српску за неизвршени геноцид. Та резолуција је заснована на лажима и представља, управо она, геноцидан акт против нас и исказује нацистички њихов однос према нама.

 

На основу напред цитираних одредби Устава и закона, на основу 1. става члана 56 Устава и на основу ваших јавних заклетви, напред цитираних, тражим од Вас, Ваша Екселенцијо поштовани председниче Републике Србије Томиславе Николићу, од Вас поштовани народни посланиче и од Вас, поштовани председниче Владе Александре Вучићу,  да извршите барем сада своје уставне и законске дужности те да  јавно одговорите на следеће питање:

 

КАДА ЋЕТЕ ДА ПОДНЕСЕТЕ РЕДОВНОМ МЕЂУНАРОДНОМ СУДУ У ХАГУ

ТУЖБУ ПРОТИВ  ВЛАСТИ С Р НЕМАЧКЕ ЗА ГЕНОЦИДНУ И НАЦИСТИЧКУ ПОЛИТИКУ, ДЕЛОВАЊЕ И НЕОСНОВАНУ ОСУДУ, ЗАСНОВАНЕ НА ЛАЖИМА, ПРОТИВ СРБСКОГ НАРОДА И РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ?

 

Тражим да јавно одговорите на ово питање пошто се односи на тему од општег, и то далекосежног, значаја по државу, народ, сваког држављанина Србије појединачно, по сваког Србина, по сваку Србкињу и по свако србско дете и потомство.

 

Напомињем да своје оставке можете да поднесете тек пошто извршите ову своју уставну и законску дужност јер сте се до сада односили игнорантски према свим молбама, упозорењима, предлозима, тражењима да поднесте своје оставке због ваших противуставних деловања и незконитих дела.

 

Докази су јавно излложени на: http://www.ssssseternal.org.

 

Додаци.

 

1          Истина је трајна основа ставова Републике Србије и опредељења Србског народа, 31 држављанин Републике Србије Народној скупштини. 8. фебруар, 2010. године. Документ је јавно изложен на: http://www.ssssseternal.org

под: http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2010_02_08SkupstSve.29144213.pdf

 

2.                  Упозорење 41 држављанина Републике Србије Народној скупштини о ништавности предложене јој Декларације о Сребреници, 30. март, 2010. године. Документ је јавно објављен на: http://www.ssssseternal.org

            под:  http://ssssseternal.org/yahoo_site_admin/assets/docs/2010_03_30LTG_DklSrbrncSve.29135128.pdf

2015_07_10LTG_SRN (1) 

С поштовањем

                                                                                                        Др Љубомир Т. Грујић,

                                                                                                        редовни професор у пензији

Београд, 10/07/2015.                                                                      Џона Кенедија 31/15

                                                                                                        11070 Београд

                                                                                                        lyubomirtgruyitch@gmail.com

                                                                                                        http://www.ssssseternal.org