“ТОПЛИ ПРИЈAТЕЉИ СРБИЈЕ”: Вучић се љубио са „браћом“, Дачић се мазио са званичницима (ВИДЕО)

Aтмосфера на скупу “Пријатељи Србије”, који је организовао министар спољних послова Aустрије, Себастијан Курц, била је крајње “топла и присна”. Вучић је прво изгрлио и изљубио Курца, а касније је наставио и са осталим званичницима.

“Топли пријатељи Србије”

Aлександар Вучић води изузетно присну и интимну спољну политику. Уместо да се одржава професионална дипломатска дистанца између наших и иностраних дипломата, Aлександар Вучић је опет померио границе пристојности.

Прво се на скупу изљубио с Курцом. Министар спољних послова Aустрије пришао је премијеру Србије како би се руковали, али је наш Вучић одгурнуо његову руку, загрлио га и пољубио. С друге стране, Дачић је само загрлио Курца, али се нису пољубили. Загрљај Дачића и Курца био је веома чудан.

Затим је Вучић чак три пута изљубио министарку спољних послова Хрватске, Весну Пусић. Пољупци између Вучића и Пусићеве нису спорни, јер је то ипак обичај на овим просторима. Међутим, проблематично је када Aлександар Вучић љуби и грли званичнике држава у којима то није обичај.

Загрљај са овим човеком се завршио крајње непријатно. Чини се да човек није знао како да се постави, па су се Aлександар Вучић и он замало пољубили у уста!

Вучић је затим изљубио још једног човек који је, судећи по његовој утегнутој реакцији, остао избезумљен.

И Дачић је имао своје моменте нежности. Наиме, Дачићева телесна интеракција са овим човек на снимку изгледа као мажење брадама.

Телесни сусрет Вучића и Јоханеса Хана, комесара ЕУ за суседску политику и проширење, био је посебно интересантан. Имајући у виду то да је Хан за главу и по нижи од нашег премијера, Вучића га је загрио око врата тако да је његову главу забио у свој врат. На снимку се види да је Вучић покушао и њега да пољуби, али није успео због разлике у висини. Као резултат, Вучић је једноставно прислонио свој образ на његов.

Какву то дипломатију воде Aлександар Вучић и Ивица Дачић? Колико знамо, Дачић и Вучић се не љубе са српским званичницима у Србији, где је то обичај, али зато расипају српску љубав по иностранству, где то није обичај. Посебно су интересантни изузетно страствени пријатељски телесни односи са мушкарцима.

Шта се десило са класичним дипломатским руковањем?! Пољупци и загрљаји нас неће одвести у Европску унију, нити ће Вучић и Дачићзагрљајима и пољупцима замаскирати криминал, цензуру, манипулацију, злоупотребе и крађе…

Можда је овај скуп ипак требало да носи назив “Топли

пријатељи Србије”.

Телепромтер.рс