ТУ ВAМ ЈЕ МЕСТО: Свечана седница Владе у блату! (ФОТО)

Свечана седница Владе Србије, поводом прве годишњице рада, почела је данас нешто после 12 часова ,у Рударском басену Колубара, на површинском копу “Тамнава-Западно поље”. Раније смо имали Владу у аутомбусу, данас имам владу у блату. 

ФОТО: Танјуг

Седницом, која се одржава под ведрим небом на импровизованој бини, председава премијер Aлександар Вучић, а присуствују чланови владе, као и директор РБ “Колубара” Милорад Грчић. Након седнице, премијер Вучић и министри присуствоваће пуштању у рад роторног багера “глодар 3″ и производног система за откривање јаловине.

ФОТО: Танјуг

Објаснио је да је одлука да седница буде одржана у колубарском басену донета, јер је, то како је рекао, једино место где смо се борили са поплавом, стањем које је затекла влада када је почела да ради.

– Земља је била у води до гуше, стање у којој смо је затекли када смо преузели владу, казао је Вучић додајући да је влада тешко и напорно радила, преноси Тањуг.

Вучић о жалопојкама

Нико, како је рекао, нема право на жалопојке.

– Aко станемо Србија више неће да крене – не желим више да чујем не могу и не знам, нама изговора и нису потребни и нико нема право на изговоре, рекао је премијер.

Aко неко кука, то је онда Aлександар Вучић!

Сада је евидентно да Aлександар Вучић више обраћа пажњу на церемонијалне глупости и провокације, него на суштински рад и бољитак државе. Питамо се само ко је геније који је осмислио свечану седницу Владе у блату.

ФОТО: Танјуг

Телепрмтер.рс