Превод за СРБски ФБРепортер:
Љиљана Јовановић

Закон о слободи приступа документима у Великој Британији, (ZOSPI)  на који се позвао један доктор, открио је тајна службена документа стара 30 година, која показују да су Владини експерти:

  1. Знали су да вакцине нису делотворне,
  2. Знали су да оне изазивају болести које су требале да спрече,
  3. Знали су да су вакцине опасне за децу,
  4. Шуровали су да би лагали јавност,
  5. Урадили су све да спрече израду студија о безбедности вакцина

То се исто односи и  на вакцине којима су обавезно вакцинисана деца у САД.вакцина

Образовани родитељи могу да ураде једну од две ствари: или да своју децу држе далеко од опасности којима их излаже вакцинација или да пристану на до сада  најгору лаж у историји јер вакцине, које су пуне тешких метала, вирусних  честица  узрочника болести, микоплазми, материја  пореклом из фекалија, ДНК фрагеманта других врста организама, формалдехида (познатог канцерогена, примедба Љ.) полисорбата 80 (који узрокује стерилност код експерименталних животиња) – представљају чудо савремене медицине.

Због закона о Слободном приступу информацијама у САД и Центру за контролу болести и превенције  (CDC, Centers for Disease Control and Prevention) доктор који има аутистично дете, тражио је информације од CDC, шта они знају о опасности  вакцина по здравље  деце.

Према закону били су  обавезни дам у дају одговор, у року од 20 дана. Међутим доктор је после 7 година отишао на суд,  тужио CDC за то што одбија да му пружи тражене информације. Судија је наредио CDC да достави информације 30. септембра 2011.

Дана 26, октобра 2011, Уредништво  Denver Post-a изразило је свој шок, због одлуке Обамине администрације, која је претходно тврдила да се залаже за доступност свим информацијама, која је  предложила измене у Закону о доступности информација, којима ће омогућити да нека документа остану тајна, а Владиним институцијама (као што је CDC)  омогућила да нека документа која се сматрају важним прогласе “непостојећим документима”.

Истовремено са овим CDC прикривањем докумената, CDC има задатак не само да препоручује одређене активности  када је у  питању здравље, већ и да оне имају статус НАРЕЂЕЊА у погледу заштите деце у САД. Тако да се CDC нашао  у великој невољи због вишедеценијског прикривања штетног деловања Флуорида на Амерканце  а  посебно децу,  којој је због тога оштећен имуносистем.

Биће поднете тужбе

Деца су уносила 3-4 пута више флуорида по јединици телесне тежине од одраслих, чиме се повећао број оболелих са “флуорозом зуба”, бубрежних болесника којима је била потребна дијализа, дијабетичара,  пацијената са оболењем штитне жлезде, тај број се креће у  милионима.  

CDC је очигледно радио против здравља Американаца. Али опасност по здравље Американаца због реаговања CDC, не зауставља се овде. CDC је учествовао у писању Закона о пандемији, који су  на снази у свим државама САД, који дозвољавају  властима САД да користе војску, да на силу вакцинишу све становнике,  чак и нетестираном вакцином, да лече лековима, и хемикалијама, и “медицински  третирају” читаву  земљу ако се прогласи опасност од пандемије.

Кредибилитиет Центра за контролу болести и превенције (CDC) у проглашавању хитних  пандемија не постоји. Опет на бази Закона о слободи приступа информацијама (ZOSPI) тражена је   инофрмација о деловању CDC, 2009 године, када је Центар прогласио “пандемијски” грип H1N1, али је CDC одбио да одговори на питање према Закону о информацијама, а које је поставио CBS NEWS а CDC је покушао и да блокира њихово истраживање.  То што је CDC покушавао да сакрије  је део једног од највећих медицинских скандала у историји, када су објављивањем веома увећаваног броја оболелих случајева инфицираних H1N1 вирусима, изазвали лажну “пандемијску” слику у САД.

CDC је прикривао и финансијски скандал, јер су се такмичили ко ће пре да произведе вакцине које су коштале САД милијарде долара. И што је још горе, CDC је  препоручивао да прво труднице приме вакцине, које нису биле тестиране а уз то је у тој  вакцини био и полисорбат 80, који има  ефекат да изазива стерилитет. Захваљујући CDC “број “смрти фетуса”  услед вакцине повећан је 2.440 %   у 2009 у поређењу са претходном 2008 годином,  што је још шокантније број побачаја  се повећао 700 % .

Превара са вакцином је истоветна са много старијом преваром око грипа у 1918-1919.  У то време је за смрт људи био кривац аспирин, 1918-1919 а не грип. Наиме то је била највећа индустријска катастрофа у  људској  историји са 20 -50 милиона мртвих људи, али су за то окривили грип. Почетак индустрије лекова, почео је са овим успехом (и Монсанто је део ове приче).  Причу о грипу је искористио Џорџ  Буш, плашећи свет“ другом  пандемијом грипа која може да убије милионе људи” што је била тактика страха и терора,   која је натерала скоро све земље света  да донесу закон о пандемији.

Онда је CDC искористио ту превару и пласирао причу о вирусу H1N1, натеравши све земље да купе вакцину, вакцинишу народ и тиме убију хиљаде нерођених беба и друге. (CDC  неће да обелодани податке и наставља да пропагира исту вакцину).

Превара о вакцини је готова и о томе је објашњено у ZOSPI (FOIAS)  у Великој Британији.

Превара  да CDC брине о дечијем здрављу, прочитана је када је CDC одбио да одговори на питања доктора из FOIAS о  опасностима које ова вакцина може да изазове.

Превара о пандемији 1918 -1919, је објашењена у раду : “Др. Карен Старко рад о улози аспирина” у убијању људи.

Иако је CDC одбио да одговори на питања FOIA-с, скандалозна превара  са пандемијом  грипа  у 2009-ој години, активност CDC и  његове улоге у стварању те преваре, била је  објашњена  у CBS NEWS.

Обамина администрација у покушају да сачува задње велове тајни око тога шта се стварно десило са вакцинама, проглашавајући агенцисјка документа “не постојећим” показала је своју тврдању о доступности  информација – непостојећом.

Али закони  о  пандемисјком вакцинисању неконтролисаним вакцинама, којима може на силу бити вакцинисано  читаво становништво САД је још увек важе,  са ХХС (Америчко министарство здравља и услуге људима)  (У.С. Департмент оф Хеалтх & Хуман Сервицес) ,  хттп://www.ххс.гов/, које  стварају вакцине  које не би требало да се користе ни на коме, и  све  обавезе око  вакцина нису уклоњене. У међувремену  Канадска студија је потврдила да вакцина за грип садржи  Х1Н1 вакцину која убија бебе у материци, истовремено повећавајући  опасност од озбиљне пандемије грипа.

Американци који су били преварени да  подвргну своју децу вакцинисању CDC смртоносним вакцинама, имају обавезу да реагују. На сваком кораку и у свакој организацији се мора:

1. Узети информација из Велике Британије  од FOIA-s о 30 годишњим лажима у погледу вакцина, а  због одбијања CDC да пружи информације које има  о тим лажима, као и напорима  Обамине Администрације да сакрије да су CDC знали за те лажи, а онда отићи  код законодавних тела њихове државе, захтевајући тренутно поништавање плана CDC вакцинације, и поништавање  закона о пандемији.

2. Обавестити сваког ветерана као и активно војно лице, полицајце, DHS агенте (The Deparment  of Homeland Securiti),  Агенте унутрашње безбедности , и медицинске раднике, да знају да је вакцина превара, да су њихове породице такође  угрожене,  али они  тога можда нису свесни, или су укључени у структуре агенција фармацеутске  индустрије, (које се не могу разликовати од банкарских и нафтних компанија), које од њих могу направити агенте смрти у својој земљи  у случају проглашења опасности од “пандемије “ или напада “биотерориста”. Сада је потпуно јасно да су терористи /биотерористи  уствари превара, па свака акција која се предузме у циљу “заштите” ове земље коришћењем ових  закона,  ће уствари претстављати опасност по постојање Американаца.

Аспирин је убио милионе људи 1918-1919.  Сада су то наређене непознате  вакцине са забрањеним адитивима у њима, које угрожавају земљу  са могуће милионима мртвих.

Истовремено CDC има 500.000 огромних  мртвачких сандука, направљених да би били спаљени на њиховом имању код  Атланте. Без жеље да уведимо, али је сада  јасно да CDC не треба да буде укључен у јавни здравствени систем.

Захваљујући ZOSPI (Закон о слободном приступу информацијама) “Закону о слободи информација” (FOIA) сада знамо да вакцине нису чудо модерне медицине. Сваки медицински радник или владин чиновник који  инсистира на вакцини као превенцији болести, је или незналица о владиним документима у којима постоје небројене студије, којима се открива упаво супротно од тога, или је то покушај CDC да сакрије истину о вакцинацији од јавности  и  њеном  штетном деловнају на људе.

Захваљујући ZOSPI знамо да је распоред вакцинација превара, да је то опасност по здравље Америчке деце и одраслих. Највећа лаж до сада речена је да су вакцине сигурне и  ефикасне.

Dr. Len Horowitz
________________

Извор:  http://www.endalldisease.com/the-vaccine-hoax-is-over-secret-documents-reveal-shocking-truth/

Текст је први пут објављен 5. јуна 2013.