ЈЕДНОМ НОГОМ У ВЕЛИКОЈ АЛБАНИЈИ: Црногорци додељују признање Тачију и Рами!

crna_gora_albanija

ПОДГОРИЦА – Најава да ће министар спољних послова самопроглашеног Косова Хашим Тачи и предсједник Владе Албаније Еди Рама у суботу, 4. априла, добити признање града Улциња, представља провокацију у организацији црногорског режима и екстремних албанских кругова, сматрају у Новој српској демократији.

hasim-taci-edi-rama

Портпарол ове странке Јован Вучуровић рекао је да се постављају логична питања – чиме су то они задужили Црну Гору и неку њену општину да би добили неко признање, и чиме су Тачи и Рама допринели Улцињу и Црној Гори.
„Реч је о отвореној провокацији у организацији црногорског режима и неких екстремних албанских кругова, која за циљ има изазивање нових подела у Црној Гори“, истакао је Вучуровић.

Он је упитао каква се то порука шаље грађанима Црне Горе када признање у Црној Гори добија особа за коју је навео да је била на челу терористичке организације и која се терети за најмонструозније злочине над Србима и Црногорцима и трговину органима.
„Каква се то порука шаље грађанима када је за то признање предвиђен и премијер Албаније који је јавно, ни мање, ни више, него на својој резиденцији, истакао заставу са картом такозване велике Албаније, на којој је уцртана скоро половина Црне Горе“, упитао је Вучуровић.

Срна