Чеда Јовановић: Не верујем у Бога, користио сам неке дроге и залажем се за ГМО храну у Србији! – (ВИДЕО)

ceda jovanovic1

Лидер Либерално демократске партије шокирао је Србију својим ставовима о легализацији лаких опијата, геј бракова, али иставовима да ли верује у Бога, као и о томе да ли се плаши смрти.

Лидер Либерално демократске партије Чедомир Јовановић у интервјуу за емисију “Лични став” која се емитује само на Јутјубу изнео је по први пут низ личних ставова о најпровокативнијим питањима у српском друштву. Тако је јасно рекао да се залаже за геј бракове, као и да се таквим породицама омогући усвајање деце, да не верује у Бога, али и да је пушио џоинт!

Чедомир Јовановић је на питање да ли сматра да је абортус нека врста чедоморства, кратко одговорио: “Не, није”.

Када је реч о аутаназији и њене легализације лидер ЛДП-а каже:

– То је питање еманципације друштва. Ја лично јесам. Имао сам нека породична искуства. Мој отац је умро пре годину дана и колико год је то било тешко с једне стране ја сам разумео оне који су ми с друге стране пришли и рекли смирио се. Не мислим да је то одговор али имам разумевања за ту тему.

Јовановић је јасно рекао да се залаже за легализацију “лаких! опијата у Србији, а на питање новинара да ли је и сам пробао неке од њих каже:

– Како је то Обама парафразирао Клинтону. Увек се сетим те приче. Клинтон је рекао да је дувао али никада није увлачио, а Обама му је одговорио: “Yес, И дид инхале” (увлачио сам) Ја се слажем са Обамом и на његовој сам страни.

Затим је уследило још провокативније питање: “Да ли је било нешто теже од дувања и да ли сте шмркали?”, а Јовановић је одговорио:

– Не, али не зато што имам проблем са тим.

Лидер ЛДП-а, каже да Србији није потребна смртна казна, као и да се противи хемијској кастрацији педофила.

Он истиче да се залаже за увођење ГМО хране у Србији и да њу и сам користи.

Када је реч о легализацији истополних бракова и омогућавање таквим породицама да усвајају децу Јовановић каже да се тако нешто у Србији не може спречити!

Лидер ЛДП-а, каже да не верује у Бога и да се не плаши смрти!

Шта је још Чедомир Јовановић рекао, погледајте овде:

(Телеграф.рс)