РОЂЕНA ОВЦA С ЉУДСКИМ ЛИЦЕМ: Да ли је ово некакво предсказање? (ВИДЕО)

Када сам ушао у тор да видим какво је јагње, мало је рећи да сам се скаменио од шока. У мене је буљило јагње са главом смежураног старца – описао је шокантан догађај власник чудне животиње

Овца са људским лицем

Овца с људским лицем стигла је на свет у једном малом, сиромашном руском селу, а власник је одлучио да је прода циркусу за велики новац.

Наиме, овчица неодољиво подсећа на бесног старца с великим носем, а захваљујући понуди циркуса, она ће избећи смрт – Блазиус Лаврентиев, власник необичне овце, убрзо је из стања шока прешао у општу радост, и то само због тога што му је циркус за овцу понудио невероватну цену – чак десет пута већу од просечне вредности овце.

Прича о чудној овци измешта нас у једно сиромашно село у југозападној Русији, где је, сада поносни, власник јагњета целе недеље жељно ишчекивао да мало створење дође на свет.

– Била је тешка зима, и баш сам се обрадовао што ће овца да се ојањи. Помислио сам да ћу коначно зарадити неки новац. Aли када сам ушао у тор да видим како напредује, мало је рећи да сам се скаменио од шока. У мене је буљило јагње са главом смежураног старца – описао је шокантан догађај овај Рус.

Он даље објашњава да су родитељи овог јагњета сасвим нормалне овце, као и да се баш изненадио због чега је јагње тако необично. У међувремену, ветеринари су објаснили да је овца јела недовољно витамина A, те да је зато рођено јагње с деформитетом.

– Било како било, моје јагње је атракција у селу, и није ме срамота што је такво. Умиљато је и нежно – каже Рус.

Погледајте видео:

(Телеграф.рс)