Њуз.нет: Вучић се извинио грађанима што због померања часовника данас неће радити 24 сата

????????????????????

БЕОГРAД, 29. март 2015, (Њуз) – Премијер Aлександар Вучић извинио се грађанима Србије што због померања времена за један сат унапред и преласка на летње рачунање времена данас неће радити 24 сата.

У саопштењу које је касно после подне прослеђено медијима наводи се да је премијер Вучић до последњег тренутка полагао наде да ће, упркос свим препрекама, успети да данас оствари своју свакодневну норму од 24 сат рада, али да то ипак неће бити могуће.

– Могу вам рећи да сам констерниран чињеницом да недеља, 29. март 2015. године, због померања казаљки на часовницима траје само 23 сата. Мислио сам да ћу упркос томе, као и сваког другог дана, успети да радим 24 сата. Aли се то није десило. Мислио сам да ћу моћи, али ето… На радост свих противника реформи и ја сам можда само обичан човек. Као неко ко је одговоран и посвећен Србији, ја се извињавам грађанима због мог данашњег неуспеха – наводи се у саопштењу из Кабинета председника Владе Србије.

Даље се наводи да све ово никако не значи да је реформски пут Србије на било који начин угрожен или да је, „не дај Боже“, Србија стала.

– Ово је мој лични неуспех. Не Владе Србије, не грађана Србије. Само мој и сву одговорност за њега преузимам ја. Преда мном су сигурно непроспаване ноћи, ноћне море, али ја нећу одустати да по сваку цену пробам да надокнадим ово што је мојом кривицом изгубљено. Aко не пре, то ће бити учињено последњег викенда октобра, онда када сви они који данас ликују над мојим неуспехом буду због враћања казаљки спавали сат дуже, ја ћу дати све од себе да тај дан не радим 24 него 25 сати – истакао је Вучић.

Бане Грковић – Њуз.нет