РАНКО КРИВОКАПИЋ ПОЗВАО НА НЕРЕДЕ У ПОДГОРИЦИ: Не боримо се само за Црну Гору него и за НАТО, петарду на голмана бацио “Путинов двојник”

 

Ranko-Krivokapic

Овом поруком на свом Твитер налогу, Ранко Кривокапић, председник Скупштине Црне Горе као да је, вече пре утакмице најавио – нереде и директно позвао на – насиље.

Дан после овог твита, борба за НАТО у Подгорици изгледала је онако како је виђено на ТВ екранима широм света – голман Акинфејев погођен је ракетом у главу, због другог инцидента утакмица је прекинута.

Непосредно пре утакмице, као да је знао шта се спрема, а и после прекида, Кривокапић је имао и објашњење откуда напад на голмана и све оно што се догодило: – Рекао ми је Мекејн малоприје да је у Црну Гору јуче ушао двојник Путина чији је задатак да дестабилизује државотворност Државе. Биће ухапшен – стоји у следећем твиту, а онда је уследио и нови: – Мекејн ми је управо рекао да је Путинов двојник лансирао петарду која је погодила руског голмана. КГБ завјера неће проћи!!!

И на бацање ракете на голмана, Крикопаћ је имао коментар:

– Освјетлали су образ Храбри Соколи вечерас! Да се зна ђе смо и коме припадамо! Живјела ми, Једина Наша!

Серију патриотских твитова Кривокапић је завршио поруком Путину:

– Разговарао сам са Мекејном: санкције Русији остаће на снази до повратка Крима у Украјину. Наћераћемо Путина да попусти, милом или силом. Припремам листу нових санкција против Русије коју ћу предложити Влади ЦГ. Са нама нема шале, са нама је НАТО! Вечерас ће се виђети! #НАТО.

Онда још један Кривокапићев твит:

– Разговарао са Мекејном јутрос: лобираћемо код УЕФА да се Руси казне због кукавичког напуштања терена. Није све изгубљено, НАТО је уз нас!

И за крај фотографија Кривокапића и Тачија и твит:

-С драгим пријатељем коментарисао синоћну утакмицу Једине Наше. Сложили смо се да су Руси кукавички напуштили терен.

iskra.co