Будвански професори упутили ултиматум НАТО промотерима: Мрш из Будве, имате 24 сата!

Просветни радници из Будве упутили су ултиматум организаторима скупа за промоцију НАТО пакта који се одржава у будванском хотелу „Авала“, као и управи тог хотела  да одмах прекину даљи рад и напусте Будву. Ултиматум је, у име својих колега предао Влајко Јањић, а примио га је  извјесни пуковник ВЦГ Манојловић. На снимку је приказан Јањић док у холу хотела очекује „надлежног“ да прими текст ултиматума просветних радника Будве.

ultimatum Vlajko Janjic NATO Budva Будвански професори упутили ултиматум НАТО промотерима: Мрш из Будве, имате 24 сата!

У даљем тексту преносимо интегрално садржај ултиматума просветних радника Будве, које је потписао Влајко Јањић, а који је насловљен: „Организаторима скупа за промоцију НАТО-злочиначко-терористичке организације и управи хотела „Авала“ – Будва“.

„Ми, професори школа у Будви, упознати смо са тиме да се у хотелу Авала у нашем граду, у Будви, одржава скуп посвећен промоцији НАТО-злочиначко-терористичке организације. Познато нам је да су у опслуживање тог скупа ангажовани и ученици неких школа из наше земље.

Вама је познато да сте прошле године покушали да организујете исти такав скуп, са истим циљем у просторијама наше Средње школе иако знате да је законом забрањено свако политичко дјеловање у школама…

Тај скуп, под паролом: „Ја сам спреман НА ТО„, требао је да буде спроведен под покровитељством УСАИД-а, једне класичне америчке шпијунске организације, о чему јасно говори чињеница да та , тобоже хуманитарна организација, спроводи промоцију злочиначке организације , каква је НАТО.

Пошто је УСАИД спријечен у тој својој подмуклој намјери, сада покушавате, на још подмуклији начин, да остварите исти циљ, у тишини и без присуства јавности, што никако не одговара јуначкој слици те ваше НАТО-злочиначко-терористичке организације, те организације која је тако бијесно, у агресији на нашу земљу сијала смрт и вршила бјесомучна разарања наше земље, наших школа , наших болница, наших вртића.

Врхунац свега је да сте нас бомбардовали, а то значи тровали , а то значи да нас и данас трујете бомбама са осиромашеним уранијумом…, а ту вашу операцију сте, што је врхунац вашег цинизма и бестијалности, назвали МИЛОСРДНИ АНЂЕО…!!!

Зато, због ваше дрске провокације заслужујете и наш дрски одговор.

Дајемо вам ултиматум да у року од 24 сата напустите наш град и нашу земљу и да хитно отпустите све наше ученике који вас опслужују, да се и они не би нашли на мети нашег бијеса , бијеса наших колега, наших ученика и њихових родитеља због беспримјерног испирања мозга наших ученика причом о некаквој хуманитарној улози ваше злочиначке НАТО-организације.

Зато тражимо од вас да хитно прекинете ваш ђавољи скуп, у задатом року, и дате обавјештење у свим средствима јавног информисања наше земље да сте то учинили. На крају, саопштавамо вам да ћете једну једину и јединствену поруку чути из свих наших грла- НАТО-олош!

Мрш! Мрш! Мрш!!!

ИН4С