Рат СНС и СПС на југу Србије – ко је палио заставу НАТО, а ко плаћа проститутке из буџета

Prostitucija_7

Сурдулички социјалисти јуче су „подсетили“ и да је Драган Стевановић, први човек СНС за југ Србије и државни секретар у Министарству привреде, пре седам година запалио заставу НАТО у центру Београда на митингу радикала.

 

На југу Србије, по свему судећи, наставља да бесни прави рат између локалних одбора СПС и СНС, у који су се сада укључили и Врањанци, а у саопштењима две странке шаком и капом се износи прљави веш, те док СПС подсећа на време док је Стевановић био члан СРС, напредњаци узвраћају са контрапитањима од којих је једно и „шта је јефтиније, платити сексуалне услуге од својих пара или од буџетских пара као што неки то раде“.

Након што је градоначелник Сурдулице Новица Тончев (СПС) оптужио Стевановића за партијско запошљавање у „Власинским хидроелектранама“, социјалисти су изнели тврдње и да је купио диплому Више школе за менаџмент, где је за пет дана положио девет испита. Тончев је, с друге стране, у четвртак завршио на саслушању у полицији због три кривичне пријаве у вези са малверзацијама.

– Врањски напредњаци бране генија Боскета (Стевановић) који одбија да објасни како је од сурдуличког конобара постао београдски економиста. Они и Боске тако поручују младим и образованим да је куповина дипломе европска вредност и „напредна“ формула за успех у Србији – наводи се у саопштењу сурдуличког СПС, у којем се Стевановић назива „кандидатом за Нобела и прелетачем“ и каже да је „поверење премијера Александра Вучића у Боскета окончано и да ће то бити ускоро јављено и напредњацима на југу“.

„Постоје жива бића којима је природно станиште и пријатни животни амбијент блато и ваљање по њему. На моју срећу, не делимо исте вредности па у том смислу немам намеру да одговарам на увреде Новице Тончева и остајем при том ставу“, поновио је јуче за „Блиц“ Драган Стевановић.

Напредњаци су на то узвратили низом питања за „Тончева узора младима“: да ли би сви који упишу докторске студије требало лажно да се представљају као доктори наука пет година, да ли је Новичин српски бољи од Боскетовог енглеског, да ли би сви требало да се скидамо голи кад се напијемо, као што то ради Новица, и да ли се у страначко прелетање рачуна кад неко прелети преко једне странке до друге, па треће, па групе грађана, па се опет врати у почетну.

(Блиц)