На скупштини СНС-а похваљен рад Ботова и таблоида!

sns-skupstina-glasanje

Председништво СНС-а изразило је задовољство радом ботова, чији је задатак да у коментарима на интернету бране интересе партије. „Свака част Вучићу“ је парола која је суптилни знак препознавања сваког бота и јединствени пример креативности људи који, готово без новчане накнаде, раде на одбрани наше партије-чуло се са говорнице док је председнику бот тима уручена захвалница.

Том приликом је председник бот тима, Поштени Грађанин, изјавио следеће: „Људи мисле лако је бити бот, мисле да то може свако, мисле да је једноствано листати стотине текстова, обићи стотине фејсбук група и страница, изабрати најбољи шаблон и поставити на право место у правом тренутку. Нико од нас није добио место бота тек тако. Плакати су се лепили даноноћно, скупљали смо потписе по улицама насеља, качили стотине фотографија на фејсбук, изгарали смо и уследила је награда у виду овог часног и престижног места. Ми ботови себе сматрамо неком врстом тајних агената. Нико не зна ко смо, понекад се и сами збунимо, пре неки дан је колега са бот профила оставио одговор на коментар самом себи, дискусија се толико отегла да се на крају посвађао са самим собом и пријаво свој налог због вређања на верској основи. Бот бити није лако, то не може свако! Свака част Вучићу, хвала вам!“

Поред ботова, захвалност председништва партије добили су и уредници свих дневних новина и многобројних интернет портала, због уложеног труда у одбрани партије, руководства и спиновања било каквих догађаја који би могли да угрозе рејтинг партије. Многи од њих су добили и плакету „Напредни двоглед“ због успеха у предвиђању догађаја и писања вести пре него се и десе.

Папазјанија.цом је портал који објављује сатиричне вести