НAПРЕДЊAЧКО ЛУДИЛО: Избацили га из странке јер ради у штампарији која штампа “Таблоид”

Српска напредна странка у Новом Саду искључила је из чланства Радослав Брборић јер ради као комерцијални директор у штампарији која је штампала контроверзни недељник “Таблоид”, преноси Н1.

ФОТО: Н1

Радослав Брборић затечен је одлуком да више не може бити члан СНС због садржаја издања која су штампана у фирми у којој ради као комерцијални директор.

– Ја се никад нисам удубио ни у једно издање, нити смо иједној партији били посебно наклоњени. Ми смо стриктно штампарија и штампамо часописе, а друго су издавачи и уређивачи, тако да благе везе немам са овим шта значи текст који је Николић потписао, каже Брборић.

Радосав Брборић (ФОТО: Н1)

Комерцијални директор ове штампарије каже да га је прошлог септембра градоначелник Новог Сада Милош Вучевић упозорио СМС поруком да “штампа разна издања”. Тада је његова фирма била затворена 70 дана док су њихове пословне књиге урнисали порески и финансијски инспектори.

Милош Вучевић прети!

– Сад могу све да повежем, пошто су инспекције код нас буквално два и по месеца много шта примењивале, малтене штампарија је била на ивици затварања, без разлога и узрока. Сад кад сам ја оптужен за овако нешто, могу на свашта да сумњам, а то је, најсрпскије речено, срамно, каже Брборић за Н1.

Телепромтер.рс