НЕМАЧКА ОРГАНИЗОВАЛА РАЗБИЈАЊЕ СФР ЈУГОСЛАВИЈЕ

Flag_of_Germany           

Часни немачки новинар, Ралф Хартман (Ralf Hartman), благовремено је писао, да је Немачка главни кривац за грађански рат у Југославији од 1990. до 1995. и да га је ona припремила због столетног немачког настојања на биолошком истребљењу православних Срба и окупацији српских држава. Објавио је ову истину у књизи: „Die ebrlichen Makler“, Dietz Verlag, Berlin, 1998 („Часни мешетари“, Издавач „Прометеј“, Нови Сад, Србија, 1999). Писац је овај злочиначки потез Немачке против православних Срба, на страни 9. своје књиге, овако оценио:

„Погођен сам и осећам гнев због понашања Немачке, њеног мешања и једностраног противсрпског ангажовања, према земљи Србији, која је, у двадесетом столећу, два пута била жртва немачке агресије“.

На страни 41. је убележио страховиту истину о данашњој Немачкој:

„Немачка је, као и 1914, прогласила српски народ за главног непријатеља Немаца на Балкану“, а на страни 51. је убележио, да су Немци у Другом светском рату обавили такве злочине против Срба, какве су чинили и против Руса – међу којима је и стрељање школске деце и хиљаде других цивила у Краљеву и Крагујевцу.

Као и у оба светска рата, Немачка је и крајем двадесетог столећа организовала информативну хајку против Срба, лажно их оптужујући за изазивање рата и обављање злочина над другим народима Југославије. Хартмант то пише овако:

„На делу је намачки покушај фалсификовања историје, да се стварни кривци за рат прећуте, као што су то чинили, на пример, немачки канцелар Геншер и папа Јован Павле Други, а да се споредни кривци, па чак и жртве, прогласе главним и јединим кривцем (Срби). Нема сумње, да су немачки медији и њена дипломатија најодговирнији за овај рат у Југославији“.

Влада РС Крајине у прогонству препоручује Србима у земљи и иностранству да ову књигу набаве и да је препоруче, дипломатама, државницима, научним установама, хуманитарним организацијама и гласилима у свету.

С поштовањем,

Бранко Бибић, секретар Владе