СКАНДАЛ: Албански доушник и осуђени ПЕДОФИЛ скидао се на ТВ-у (ВИДЕО)

ПРИШТИНA – Бојан Божовић, бивши агент Косовске информативне агенције (КИA) који је у Србији био осуђен због педофилије, показао је у емисији на телевизији Рокум да носи непробојни прслук,а испод њега ожиљке на телу.
 bojan-bozovic-se-skida

Божовић је тврдио да му је живот у опасности, а као доказ он је гостујући код водитеља Фидана Јуполија подигао дуксерицу и показао ожиљке на стомаку које су му наводно нанели затвореници по налогу српске полиције у Београду.

Он је нагласио да је био прави информатор такозваној Косовској информативној агенцији, и да је сарађивао са КИA неко време. Како је нагласио, он се не боји да каже да је био агент КИA, а тврди да за то има и доказе, почевши од отисака прстију, СМС-ова и других доказа.

Он је уживо у студију показао ожиљке које су му, како тврди, нанели Срби у Београду. Он је такође нагласио да је нови члан Демократског савеза Косова (ЛДК) чији је лидер актуелни премијер Иса Мустафа.

Бојан Божовић је некадашњи репортер Тањуга, а радио је и за албанску телевизију Клан. Он је пре неколико година ухапшен због педофилије и осуђен на три године, али је пуштен раније на слободу.

Он сам тврди да није педофил и да му је српска полиција наместила ову аферу јер је радио за косовску државну безбедност.

„Због тога ме држава Србија сматра издајником и због тога ме прогоне“, говорио је Божовић.

(На снимку Божовић показује ожиљке на стомаку на 5:40 min)

Како је раније причао, када је први пут ухапшен 2012. године, током деветомесечног притвора у Централном затвору проживео је пакао.

„Сваког дана су ме тукли, чак су ми гурали шипку у анус. Имао сам преко 7.000 удараца на телу, лобања ми је била разбијена, слезина и јетра уништене… Тукли су ме затвореници по налогу БИA и тужиоца. Нису ме тукли зато што сам педофил, него зато што сам издајник. Из затвора сам пуштен јер ми је живот био угрожен. Осуђен сам на две године кућног затвора уз обавезу да се сваког петнаестог у месецу јављам Вишем суду у Београду. Тако да сам од 2012. године на Косову“, рекао је раније Божовић.

Bojan Božović

Foto: Youtube Printscreen

Претходно је за њега јавност чула 2002. године када је штрајковао глађу на Косову и Метохији јер су га немачки полицајци држали у притвору. Тада је хапшен јер је претио једном немачком припаднику УНМИК-а због извесне девојке. И тада је тврдио да му је оптужница монтирана.

Снимао девојчице и претио им објављивањем видео клипова

Када је Божовић ухапшен, полиција је изнела да се он лажно представљао на Фејсбуку као “Бане Бг Станковиц” и на Скајпу као “бане.станковиц1987″, где се удварао малолетницама. Најпре је на Фејсбуку тражио да му девојчице пошаљу фотографије без одеће. Пошто би девојчица то одбила, претио је да ће њеним другарицама из листе пријатеља пренети да је причала да су курве. Затим би јој објаснио да ће је ако му покаже груди да га прође жеља оставити на миру и да неће више контактирати с њом. Несрећна деца су на то на крају пристала, али је тек тада настајао хаос јер је све снимио и сачувао у компјутеру у облику видео-клипа.

Затим је уз претњу да ће те снимке објавити на интернет сајтовима њихових школа, на Јутјубу и доставити их њиховим породицама и пријатељима, терао девојчице да се самозадовољавају пред камерама, а потом и да гледају њега док то исто ради. Несрећна деца нису смела ни да спавају током ноћи, пошто им је слао поруке у којима би писало: “Не будеш ли за три минута на скајпу, сви ће знати”.

Према наводима полиције, довео их је у ропски положај, а посебну суровост показао је када га је једна од њих молила да престане, говорећи му да ће извршити самоубиство, на шта се није обазирао већ је подстицао да се убије.

Србија Данас