Сарадња Блер-Вучић: СТАРИ САТАНА И НОВИ СТРАХ (ВИДЕО)

bler-vucic1

„Ми не бомбардујемо Србију да бисмо освојили нове територије, већ из хуманитарних разлога“ рекао је Тони Блер када се подигло 19 земаља НАТО пакта да бомбардује Србију и Црну Гору крајем 20.века. Тај исти „човек“ треба да буде саветник српског премијера Александра Вучића. У септембру 2000. године суд у Београду је осудио 14 политичких и војних руководилаца из земаља НАТО на максималне казне, 20 година робије, а један од оптужених био је и бивши британски премијер Тони Блер. Врховни суд Србије је 19.јуна 2001. укинуо ту пресуду.

Али Врховни суд није највиши суд међу људима, он је институција државе, а највиши суд је Божији суд. Како може неко ко има и трунку савести, морала, људскости, цивилизованости, емоција, страха, неко ко има породицу да крвника као што је Блер позове у Србију да га „саветује“, а како може неко кога је Бог створио као човека, а не као бесловесну животињу тај позив да прихвати и да дође код жртве, али не да се извини, већ да заради неки крвави динар.

Симбол српског страдања те 1999.год. је малена Милица Ракић. Мало дете са дивним српским именом, то недужно јагње Божије које је страдало од крвника из такозваног „цивилизованог света“, то недужно дете са једином кривицом што је рођено и живело у Србији која је бомбардована „из хуманитарних разлога“ како би рекао саветник премијера земље која је наша домовина. Милице, анђеле наш моли Бога за нас грешне!

СРБИ НА ОКУП