Њуз.нет: Тони Блер – На шта вам личи овај Београд, ко да вас је неко бомбардовао

bler se kezi

БЕОГРАД, 27. фебруар 2015, (Њуз) – Бивши британски премијер и садашњи саветник многих влада Тони Блер одржао је још једно саветничко предавање за Владу Србије и притом изнео утиске које је стекао док су га довозили улицама Београда.

 

– Људи, обратите мало пажњу, ма је л’ сте видели оно у центру града, па ко бомба да је пала, истакао је.

Блер, који је одржао једносатно предавање за нашу владу и премијера на тему побољшања процеса реформи, медијских појављивања и привлачења инвестиција, рекао је да је посебно за ово последње веома важно мало се потрудити и са наше стране како би страни инвеститори стекли што бољи утисак кад дођу у земљу.

– Овако, кад виде оне рушевине, и то, ни мање ни више тик до Владе, то шаље веома лошу поруку. Мислим, како ја неког свог познаника шеика да убедим да улаже кад види све оно. Хоћу рећи, шта се то уопште десило да су те рушевине ту? Хајте, молим вас, исцимајте се мало, па ни ја нисам свемоћан, напоменуо је Блер.

Бивши британски премијер се и запитао како то да спинује. -Шта да кажем, као, да је било неко бомбардовање? Ма дајте, прекорио је Блер наше министре.

На крају састанка, врх наше државе се извинио госту и изнео уверавања да ће то што пре средити, не престајући да се захваљује на још једном непроцењивом савету.

– Сваку пару вреди, закључио је после предавања премијер Вучић.

Марко Сомборац – Њуз.нет