СНО „СРБИ НА ОКУП“: Срамни чин Владе Србије да доказани србомрзац и злочинац Блер држи „предавање“ министрима

Logo SrbiNaOkup

СВЕСРПСКА НАРОДНА ОРГАНИЗАЦИЈА

СРБИ НА ОКУП

26.02.2015..године

Поводом посете Тонија Блера Београду и његовом “предавању“ министрима Владе Србије које је одржао дана 25.02.2015. године на Дедињу, СНО СРБИ НА ОКУП издаје следеће,

С О П Ш Т Е Њ Е  З А  Ј А В Н О С Т

СНО “СРБИ НА ОКУП“ најоштрије осуђује јучерашњи срамни чин Владе Републике Србије да доказаног србомрзца и злочинца над српским народом и српском државом ангажује као саветника и “предавача“ министрима у Влади Републике Србије. Нимало изненађујуће од ове власти рекло би се, јер све одлуке од потписивања тзв. “ Бриселског споразума “ па до предаје правосудног система Реублике Србије квази држави Косово, као и ова најновија одлука о ангажовању Тонија Блера за саветника и “ предавача“ су против Устава и Закона Републике Србије. Међутим, оно што посебно боли је то што се овом одлуком понижава и вређа достојанство српског народа до неслућених граница. Запрепашћујуће је такође и то да и поред оваквог деловања владјућег режима, српски народ а посебно његова интелектуална елита остаје нема и делује потпуно хипнотисано. Та незаинтересованост према свему што нам се последњих година а нарочито у задње време догађа, посебно забрињава и увлачи неспокој у свима нама, па се справом питамо дали је оваквим деловањем владјућих структура и понашања свих нас уопште могућ опстанка српског народа и српске државе?

tony-blair-hashim-thaci

Зато, СНО “СРБИ НА ОКУП“ позива све одговорне појединце у власти и државном апарату, да делују у складу са Уставом и законима Републике Србије и натај начин заштите уставно уређење и безбедност Републике Србије, јер даље настављање оваквог деловања актуелне власти прети потпуним уништењем Србије и њено довођењем у срамни табор оних држава који данас у Украјини воде против Русије исти онакав рат какав су водили против нас 90-их година и какав још увек воде. Такође, СНО “СРБИ НА ОКУП“ позивају све организације и појединце који државу Србију сматрају светињом коју треба бранити свим средствима, да подигну свој глас док зто има још времена, против оваквог безумља и окупације која се спроводи над српским народом и српском државом.

Како радили таако нам Бог помогао,

СНО “СРБИ НА ОКУП“