Зорана Михајловић: С Блером смо причали уз кафу; Вулин: Блер није чудо у Београду

??????????????????

Потпредседница Владе Зорана Михајловић изјавила је данас да разговор министара са бившим премијером Велике Британије Тонијем Блером у Београду није био тајни и да он није био ангажован као саветник уз надокнаду.

 

– Потпуно сам сигурна да није зато што је ово био заиста разговор уз кафу – рекла је Михајловић одговарајући на питање новинара у Привредној комори Србије.

На том састанку, објаснила је, разговарано је о томе како све владе на овом свету имају озбиљан пробем и често та година буде изгубљена.

– Зато је на том састанку са Блером највише било речи о томе да српска влада прву годину није изгубила већ је донела реформске законе, направила аранжман са Међународним монетарним фондом (ММФ) и сада креће у капиталне инвестиције – навела је Михајловић.

vulin kurir

Вулин: Предавање Блера у Београду није никакво чудо

Раније данас министар за рад, запошљавање, борачка и социјална питања Александар Вулин је на питање новинара да ли је присуствовао предавању Блера рекао да на то нема шта да каже.

– Питате ме за нешто што је булеварска штампа покушала да престави као неко велико чудо. Данас ћу говорити искључиво о младима и запошљавању младих – рекао је Вулин новинарима након разговора са менаџментом Ер Србије.

(Танјуг)