Србија – држава у којој часни официри извршавају самоубиство, а клинци новог режима немилице троше новац грађана Србије на Тајланду

samoubistvo

Још три детета су постала сирочићи, остављени  на немилост себичној држави у којој официри и војници извршавају самоубиство, а напрасите, некултурне и бахате ћате новог режима троше новац немилице на Тајланду и по белом свету.

У Куршумлији једна породица која је изродила шесторо деце, сада цркава од глади и немаштине, немоћни да подигну и прехране најмлађег сина и ћерку који су још деца, а за то најмлађе двоје нема дечјег додатка!

Зато паре пљуште хранитељским породицама, а поједини функционери „социјалистичке“ партије, као Бајатовић, имају месечну плату од невероватних 20.000 евра.

Такви који су до јуче били гоље, преваранти, улизице и неписмењаковићи- сада су купили дипломе, упали у министраства, канцеларије, дирекције, агенције, постали су саветници државе, а немају ни 25 година и наравно сада себи испуњавају све жеље преко државног буџета. Због тога смо додатно задужени до гуше, због тога се смањују пензије, због тога се смањују плате полицији, војсци, просвети, медицини!

И не само да  су откривени ови млади излетници, који обилазе свет о трошку једне обеделе и презадужене државе, већ се они јавности Србије обраћају вређајући руку која их храни. Ми смо по речима СНС јастребова нижа каста- „кметови“ који нису тако „сналажљиви„ као они који су зајахали народ , ушли на државна јасла, па сада троше и расипају новац док цела нација цркава у дуговима, болестима и очају!

Држава у којој је 200.000 гладне деце, 700.000 људи без посла, 22.000 оних у дугу због стамбеног кредита, 300.000 младих парова који не могу да имају деце, а немају ни новац за вештачку оплодњу, у којој се све фирме распродају, у којој се ништа не побољшава, већ само сваког дана тонемо све дубље- та држава не може да плаћа младе и алаве гилиптере и нове мангупе из редова власти да се проводе док људи умиру од глади и убијају себе!

Не занима ме чији су- Дачићеви, Вучићеви или Кркобабићеви, Палмини или ко зна чији штићеници- требају да лете са посла који су незаслужено добили и са ког уместо да раде за Србију – они расипно троше новац док народ умире од глади!

Ниједна прес-конференција није одржана поводом овог скандала! Ниједан чиновник Владе, ни из Министарства „културе“ нити ико из СНС-а не изађе да се грађанима извини за ову увреду и за овај криминални преступ својих запослених!

Питам се искрено и шта ће нам у оволикој кризи овакво „министраство културе“! Које културе? Кич, шунд и порнографија на све стране, на телевизији и у новинама, позоришта дају прозападне фалш комаде, а биоскопи пуни холивудских насилних и сексом опседнутих филмова који се штанцују контра култури и контра разуму!

И то, такво стерилно и назадно, нерадничко и анти-српско Министраство квази-културе сада баца новац да испуни жеље младим никоговићима који су чекали то запослење да би први пут видели света! Толико о њиховој култури и способности и наравно „ сналажљивости“.

Само је огромна штета и туга што сви ови јадни људи убише себе уместо да дођу пред Министраство културе, уместо да дођу код бахатог Бајатовића и њему сличним лопинама, па да траже своје отете плате и помоћ коју држава мора да пружи свима који немају посао, а морају да живе!

Држава је тај механизам који народ плаћа да омогући људима прво ПОСАО а тек онда да наплаћује таксе и порезе! Држава је одговорна за све незапослене, гладне, болесне и немоћне- да им  обезбеди минимум опстанка!

Ако држава то не зна или не може- онда треба пустити способније и нове људе да се постарају за свој народ!

Питам се који је смисао наводних уштеда  на рачун ионако бедних плата, које нису повећаване још од 2007. године, смањења пензија које је још Тадић са жутом бандом замрзнуо- када на другој страни свака шуша која седи у власти музе тај буџет како хоће и лоповским прстићем забоде жељицу, па се проводи и расипа по белом свету на наш рачун?

За болесну децу нема пара за лечење, за поправку трулих и рушевних болница нема пара, за народне кухиње нема пара, за децу из сиромашних породица нема пара, нема пара за нова забавишта, нема поправке путева, нема пара за нове мостове, нема пара за нове школе…

Али за провод државних бирократа на Тајланду има пара! Поред свега тога сматрам и да је непристојан изглед министра „културе“ и да је он срамота за Србију. Његови приватни ставови и идеали нису битни, као министар једне државе требао би да се ошиша и упристоји,али какав пастир у Министарству „културе“ такво је и стадо-то се сада види!

Можда је до сада требало чекати и пазити на поступке нове Владе, али је данас јасно и очигледно-дошло је само до замене фотеља и до нове окупације слугерањских медија. Све остало у Србији је исто само на другачији начин. Велике наде, очајничке наде народа из 2012. су дефинитивно потопљене и на жалост, блиска будућност ће само огољивати и доказивати да је све ово у чему живимо само наставак агоније и велика медијска превара.

Сви то у народу виде, али се плаше невиђене агресије новог режима. Они који говоре да нисмо у амбису пропасти-знајте да раде за власт и за провод на Тајланду!

Афере су почеле да се разоткривају сваког дана, баш као у најтрулије време Тадићевог режима. А тај  режим је отишао без иједне изречене казне затвора и без иједне пленидбе опљачканог блага који су жуте хорде однеле! И та чињеница много говори сваком ко затвара очи пред истином.

Да не идем даље, о ропском љубљењу немачке чизме, о продаји Србије исламистима, о убрзаном одрицању од Косова у Бриселу, о удаљењу од Русије, о слугеранисању Европској Унији, о распродаји националних богатстава и предузећа и о даљем топљењу оружја и растурању војске- време ће показати несумњиве доказе о правој истини.

И док тако људи извршавају самоубиства у очају због крајње немаштине и глади и док тамо неки „ кметови“ и њихова деца гладују- неки се шетају по Тајланду, Лас Вегасу и сличним астрономски скупим местима на свету.

Који ће резултат свега тога бити на крају? Нисам нереалан ако кажем да ће „кметови“ још једном победити салонски олош и сецикесе са буџета. Мој предлог казне за те ваћароше и нове „господаре“ нас „кметова“ је да раде по 8 сати у затвору и да производе храну која ће се бесплатно делити сиротињи и незапосленима! А имовина да им се заплени по хитном поступку и додели сиротињи да станује! Тај дан мора да дође и док се не изврши правда у Србији неће бити никаквог напредка, а ни правог мира!

Ова држава је трула до темеља и лежи на неправди и лоповлуку, на лажима и обманама и као таква мора да се опре и очисти, као што је некада Херкулес очистио штале свога мучитеља!

Нешто смрди у држави нашој и тај смрад почиње да се шири! То је смрад још једне преваре и издаје у низу! А пошто више немамо шта да уштедимо, пошто немамо више чега да се одрекнемо сем самог живота, ја предлажем не самоубиство- већ отпор! Створити уједињени фронт народа који ће се изборити за живот достојан човека!

Предлажем борбу за државу у којој нико неће гладовати, али у којој ниједан државни службеник неће имати плату 20.000 евра, док један официр и пилот не може да прехрани троје деце! У новој, правој Србији нико неће о државном трошку да се проводи и расипа по Тајланду! Без казне отпуштања, забране рада у државном ресору и радног затвора од барем 5 година- ниједан државни службеник неће моћи  да свој народ вређа, назива бедним кметовима и да се подсмева сиромаштву, док немилице троши новац из буџета!

Неко ће рећи да ова бахата горопадница, „сналажљива“ чланица СНС-а, представља само један усамљени изгред, али ћутање ресорног министра и целе власти о овом скандалу показује да је то само врх леденог брега.

Овај случај је изгред који је показатељ много дубљих проблема и питања о којима у јавности Србије не сме да се говори. А друштво и држава у којој не сме да се говори, трпи притисак и насиље. То насиље се полако прелива у самоубиства, убиства, крађе, пљачке и касапљења на сваком кораку.

Свака акција изазива одређену реакцију. Каква ће даља реакција народа бити ако се настави немар државе за обедели народ? А тај народ  није пропао својом кривицом и сада немоћно гледа како се кривци за ову пропаст шетају богати и слободни. А за то време они који су обећали драматичне промене шетају по Тајланду, док пола нације цркава од глади и извршава самоубиство због дугова и незапослености.