ВУЧИЋ УХОДИ ГРAЂAНЕ! Вучић зна колика вам је плата, где радите, чита и ваше коментаре!

Са мозгом нашег премијер нешто није у реду. У протеклих недељу дана открили смо да премијер Србије, Aлександар Вучић, уходи своје грађане! Тачно зна где радите и колика вам је плата, а зна и шта пишете у коментарима по друштвеним мрежама и интернет порталима. 

ФОТО: Дојче веле

Не, ово није шала, нити нешто измишљамо. Када детаљније анализирамо премијерове речи, открићете да нас он уходи и шпијунира! Вучић зна неке ствари које један премијер не би требало да зна о својим грађанима.

Прво, Вучић је пре неколико дана у емисији “Став Србије” на ТВ “Прва” изјавио да чита коментаре које грађани остављају по интернет порталима. Aлександар Вучић је сигурно једини премијер на свету који се усудио јавно да изрази негодовање због коментара које грађани остављају по интернет порталима.

Критикујући председника ДС-а, Бојана Пајтић, премијер Вучић нам је открио да помно прати какви коментари пролазе поред модератора на интернет порталима.

“Кад Бојан Пајтић, не знајући да се ради о његовом закону о раду, каже да Влада мора да стави закон ван снаге и да ја наравно поднесем оставку. И сви су покушали да то прикрију. Када говорите о речима мислим да не постоји ниједна која против мене и чланова Владе није изговорена. Ево погледајте само коментаре које пролазе поред модератора на сајтовима Б92 и Блиц.

Подсетимо да се Вучић често хвали како непрекидно ради и да нема времена да прати шта све медији пишу о њему и ко је шта о њему рекао. Мада, када се мало удубите у анализу његових речи, долазите до сазнања да Вучић само то и ради – прати шта медији пишу о њему и ко је шта рекао на његов рачун. Особа која је заиста посвећена послу нема време да се бави “трачевима”.

Међутим, ту се не зауставља Вучићева психопатска потреба да уходи своје грађане.

У емисији “Интервју” на ТВ “Пинк” Вучић нам је открио да тачно зна колика је плата “обичних грађана” и у којој грани привреде раде. Пажљиво анализирајте његове речи.

Нико нема иницијативу, сви само чекају и кукају да је то тешко. Имате клинце који у ИТ сектору зарађују и по три милиона годишње, али раде 365 дана у години.

Поставља се питање одакле Вучићу подаци о томе колика је плата неких грађана, њихово годиште (чим је клинац, зна колико има година), за коју фирму раде (чим зна да раде у ИТ сектору, зна и за коју фирму раде) и колико времена проводе на послу (чим зна да раде 365 дана у години, зна да ли су ишли на годишњи одмор, да ли су били на боловању)?!

То што је Вучић председник Владе Србије не значи да има апсолутно право да уходи поједине грађане преко званичних институција. Вучићеве речи схватамо веома озбиљно, јер је он озбиљан премијер. Зар не?

Ове речи никако нећемо тумачити као лупетање, јер је те податке представио ка званичне чињенице у улози председника Владе Србије. Дакле, закључујемо да Aлександар Вучић, председник Владе Србије, лично уходи и шпијунира своје грађане, чим зна шта пишу по интернет порталима и колика им је плата и за коју фирму раде.

На основу Вучићевог говора тела, реторике и опсесије с медијима открили смо да он сигурно пати од тежег облика маније, шизофреније, параноје и/или неког другог менталног обољења, али ухођење грађана прелази све границе!

Телепромтер.рс