БРУКA ЗA ВОЈСКУ! “Кобре” прате Вучићевог малолетног сина по ноћним клубовима!

Углед Војске Србије руиниран је у последњих недељу дана до граница непоправљивости. Разлог? Институција звана Војска Србије ставила је своју репутацију и свој углад на коцку због једне обичне породице која носи презиме Вучић. 

Данило Вучић у средини

Углед Војске Србије испрљан је у протеклих недељу дана до граница непоправљивости. Једна важна институција државе Србије доведена је у питање само због везе са Aлександром Вучићем и његовом бахатом породицом.

Под прво, сам Aлександар Вучић уопште не би требало да буде под пратњом Војске, већ полиције. Међутим, “Кобре” су остале са Вучићем и након што је поднео оставку на место министра одбране још на почетку мандата првог потпредседника Владе.

Туча између припадника “Кобри” и Жандармерије због премијеровог бахатог брата нанела је велику штету Војсци Србије. Војна полиција нема законску обавези да чува ужу породицу премијера, али ко још у Србији чита и поштује законе.

Дакле, Војска супротно закону чува премијера Вучића и његовог бахатог брата Aндреја.

Да ситуација буде још трагичнија, ако нисте знали, припадници “Кобри” такође прате Вучићевог малолетног сина по ноћним изласцима!

Aлександар Вучић, Aндреј Вучић и Данило Вучић – татино невинашце

Средином 2014. године, у јавност је доспела информација да је Вучићев седамнаестогодишњи син, Данило, 10. маја у 3:15 часова после поноћи изазвао тучу са голманом Владимиром Стојковићем на београдском сплаву “Ривер”.

Вучић је те наводе наравно демантовао и исконструисао причу да неко из МУП-а њему и његовом сину намешта афере како би измамили Вучићеву оставку. Наводно је и сам Стојковић изјавио да га није ударио малолетни Данило Вучић.

Интересантно је то што МУП још увек није расветлио овај случај.

Новинари “Политике” имали су ексклузивно право да погледају снимак сигурносних камера. Ево шта су новинари видели на снимку:

“Политика је прегледала тај снимак, на ком се јасно види неколико ствари. Прва је да је инцидент заправо започео Стојковић, који је био у видно алкохолисаном стању. Први је ударио човека који му је касније узвратио, започела је мања туча, после које је реаговало обезбеђење сплава. Јасно се види и да Вучићев син седи даље од места инцидента, у сепареу у ком је било и припадника “Кобри”. Чим су приметили комешање, одмах су сви из тог сепареа устали и напустили сплав.” (Политика, 2.6.2014)

НИКО није истражио због чега су припадници “Кобри” седели у сепареу на сплава “Ривер” са малолетним сином премијера Вучића?!

Још увек није јасно да ли “Кобре” чувају и Вучићеве родитеље, мајку Aнгелину и оца Aнђелка. Судећи по речима Заштитника грађана Саше Јанковића, није искључена могућност да “Кобре” чувају чланове премијерове уже породице.

Наиме, Јанковић је изјавио да постоје назнаке да се припадници обезбеђења интимизирају са породицом Вучић.

“Да ли је безбедност премијера угрожена јер се припадници његовог обезбеђења друже са његовом породицом? Најгоре је ако се обезбеђење интимизира. У интересу је свих – да се ради ефикасно и по закону.”

Веома је тешко пронаћи логичан одговор на питање зашто Војска Србије дозвољава да јој се прља углед, част и репутација због породице Вучић, која очито да не уме да се носи са привилегијама које јој следују са Вучићевим положајем.

“Кобре” су постале обичне кућне змије. 

Телепромтер.рс