БAЈЧЕТИНA КAО “ОБЛAСТ 51″: Шта је све забрањено у Томиној Бајчетини?

Као да у Бајчетини живи Барак Обама, а не један обични Томислав Николић. Шта је све забрањено у Томиној Бајчетини?

Србија је добила своју “Област 51″. За оне који не знају, Област 51 је сторого чувана тајна база америчке војске која се налази у Невади. Иако у јавности постоји веома мало информација о овој бази, историјски подаци показују да су се тамо тестирале тајне летелице и тајно оружје америчке војске.

Област 51 у Србији носи назив Бајчетина, тачније, Томина Бајчетина. Ово место, у којем живи око 32 становника (да, само 32), ускоро ће постати најчуваније место у Србији.

ЗAБРAЊЕНО ФОТОГРAФИСAЊЕ И КРЕТAЊЕ

Крајем децембра месеца открили смо да је у родном селу Томислава Николића забрањено фотографисање. Знак којим се забрањује фотографисање поставила је општина Кнић по налогу МУП-а, и то је само део безбедносних мера у последње две године у Бајчетини у којој Николић често борави и где има кућу са имањем и окућницом.

Новинари новина “Aло!” посетили су Томино забрањено село. Локални мештани су им реки да у селу нема никога, осим полиције. Новинаре су из села испратили специјалци у џиповима.

ФОТО: Aло!

ЗAБРAЊЕНО ЛЕТЕЊЕ

Након забране фотографисања, средином јануара откривамо да ће изнад Томине Бајчетине бити забрањени авионски летови.

Разлог је тај што је од јуна до новембра прошле године укупно 12 лаких авиона прелетело Бајчетину и то, по мишљењу људи који га чувају, сувише ниско, на висини од око 300 метара, изнад председникове сеоске куће. Због тога је Николић тражио забрану спортског и аматерског летења, које укључује змајеве и параглајдинг, али и беспилотне летелице попут дрона.

Николићев саветник, Оливер Aнтић, потврдио је ове наводе.

ФОТО: Блиц

ЗAБРAЊЕНО ЛОВA

Најновија забрана уследила је недељу дана касније. Наиме, сада је у Томиној недођији забрањен лов и забрањено је коришћење оружја!

– У Бајчетини не ловимо од како је Николић председник. Он је ту викендом, ту је и његово обезбеђење, а у Бајчетини се до тада ловило карабином јер је ту висока дивљач. Такав лов не би био згодан сада када је ту председник државе и сигурно би директно ометао његову безбедност – каже за “Блиц” в.д. управника ловишта Драгољуб Пауновић.

Дакле, забрањено је фотографисање, шетање, возање, летење, лова, коришћење оружја…. Само још чекамо тренутак када ће у Бајчетини бити забрањено мушком детету дати име Томислав.

До јуче је седео на стиропору…

Телепромтер.рс