Руска обавештајна служба тврди: Сумњиво самоубиство француског комесара јер је хтео да похапси највише америчке званичнике (ВИДЕО)

carli ebdo
Апсолутно запањујући извештај Руске обавештајне службе (СВР) који данас циркулише у Кремлју, показује зашто највиши званичници САД нису успели да се придруже својим колегама у Паризу који су марширали у знак солидарности са жртвама из редакције Шарлие Ебдо. Овај масакр је открио да је комесар француске полиције који је у року од једног сата покушао да добије Европски налог за хапшење председника Барака Обаме и других још неименованих америчких лидера био „Суицидан“.

Према овом извештају, француски полицијски комесар Хелрик Фредоу је добио задатак 7. јануара после масакра у Шарлие Ебдо да прегледа документа која су се налазила у малом ранцу пронађеном приликом бекства и који је користио убица Шериф Кауши, а који је садржао возачку дозволу / личну карту и нотес.

Полицијски комесар Фредоу је такође открио у овом малом ранцу, како наводи СВР аналитичар у свом извештају, већи број „неразумлјивих докумената“ и телефонских бројева, један од најважнији је мобилни бројеви телефона из САД „директно повезани“ са бившим америчким генералом и директором Централна обавештајна агенције (ЦИА) Дејвид Петреус.

Након овог открића полицијског комесара Фредоу „Петреус – броја“, СВР извештај далје наводи, обавештајни подаци показују да је комесар контактирао париско тужилаштво и Францоис Молинс и затражио да при Цоур д`аццицес (Апелационом суду) изда непосредан Европски налог за хапшење председника Барака Обаме и „осталих“ именованих америчких званичника у року од 24 сата.

За само три сата полицијски комесар Фредоу је донео овај захтев, међутим, овај извештај се наставлја, његово тело је пронађено за радним столом у канцеларији са једним хицем у главу у 01.00 у четвртак 8. јануара то је било брзо самоубиство; и Обамин режим званично започиње поплаву америчким медијима са извештајима да је бивши директор ЦИА-е Петреус био у опасности да буде ухапшен по Фелони оптужби које се односе на тајне материјале који се налазе у поседу његове лјубавнице.

Иако СВР извештај не помиње које све доказе је полицијски комесар Фредоу открио, ”највећа грешка” му је била захтев да амерички председник буде ухапшен, то је алудирало на много већи број лјуди умешаних у заверу која окружује масакр у Шарлие Ебдо а који не уклјучује само Саудијску Арабију, и ЦИА.

Најкритичније је и треба напоменути о Шарлие Ебдо масакру, у извештају, да је све дошло 48 сати након што је француски председник Франсоа Оланд, 5. јануара, изјавио да Обамин режим који је започео западне санкције против Русије морају бити одмах окончане.

Једнако важно је напоменути, СВР аналитичари у овом извештају истичу , да су француске власти, биле упозорене о предстојећем нападу на своју нацију 4. јануара, када је Саудијски Премијер Салман бин Абдулазиз Ал Сауд упутио упозорење француском министру одбране Јеан Ивес Ле Дриан.

Такође треба напоменути да је СВР у свом претходном извештају од (7. јануара) навео да су убице из Шарлие Ебдо масакра били терористички оперативци Исламске државе Ирака и Леванта (ИСИС), што је чињенично потврђено 11. јануара када је видео мучеништво једног од убица именованог Амеди Кулибали које је објавио ИСИС.

Француска данас почиње да распоређује додатних 10.000 војника широм своје землје да предухитрити далје нападе (надам се), а Запад се спрема за ново дивлјање преко ратних ожилјака на Блиском истоку као одговор на овај масакр, овај извештај заклјучује, да не би требало да се заборави да је главни цилј исламског насилја да се обори друштвена песница на европске муслиманске мањине – које је најболје гурнути у наручје Ал Каиде, на ИСИС, или оно што фанатици једва чекају.

Али ко су стварни терористичке фанатици, према цењеном америчком антиратном аутору Џастин Рајмонду, потребно гледати далје од ходника у Вашингтону, он наводи:
„Мој највећи страх је да ћемо се сви пробудити једног дана и увидети да су монструми управо овде, где су одувек били. Тада ће бити прекасно да им ставимо узицу и ставимо их на њихово право место, као што је зоолошки врт“.

Превод са: THE EUROPEAN TIMES

(Србски ФБРепортер)