На снимку ИС из Сириjе дечак убиjа двоjицу мушкараца (ВИДЕО)

isis-most-shocking-execution-video-small-boy-executes-two-russian-spies-pistol

ДAMAСK – Припадници терористичке Исламске државе (ИС) обjавили су данас снимак убиства двоjице мушкараца коjи су наводно руски шпиjуни, а њихову егзекуциjу извршио jе дечак обучен у црну униформу.

Снимак приказуjе двоjицу мртвих мушкараца коjе jе убио дечак, као и претходно испитивање жртава и њихово признање да су припадници руске службе безбедности (фСБ), коjи су покушали да се инфилтрираjу у редове Исламске државе у Сириjи, пренела jе агенциjа AфП.

После снимка испитивања, у следећем кадру jе приказан припадник ИС, мушкарац са брадом, коjи стоjи поред дечака наоружаног пиштољем, док двоjица заробљеника клече пред њима погнутих глава.

Mушкарац с брадом рекао jе поред осталог да су они „заробљеници младунца лава“, после чега дечак наjпре по jедном пуца у главе обоjице заробљеника, а касниjе jош неколико пута у њихова клонула тела.

Претпоставља се да jе реч о истом дечаку коjи се већ раниjе поjавио у неким пропагандним снимцима ИС, говорећи да ће када порасте убиjати невернике и коjи jе био jедан од учесника терористичког тренинг кампа за децу.

На раниjем снимку дечак jе рекао да jе из Kазахстана и да се зове Aбдулах.

Танјуг-Срби на окуп