Косовска Митровица: Поцепан плакат са Вучићевим ликом

vucic plakat km

Дан пред посету премијера Србије Aлександра Вучића Косову и Метохији, у Северној Митровици исцепан је билборд са његовим ликом. Овај плакат је постављен 10. новембра када је најављено да ће Вучић 14. децембра посетити Косово и Метохију, што се тада није десило. Тада су постављени слични плакати на билбордима широм Косовске Митровице, али и централног Косова и косовског Поморавља.

„Добродошао председниче Владе. Посета Председника Владе Србије Aлександра Вучића AП КиМ, децембар 2014“, писало је на сада већ поцепаном билборду.

Са билборда виси половина плаката са ликом српског премијера. Грађани Косовске Митровице пролазе, углавном непримећујући, али су чести и они који застају, смеју се и коментаришу – „Гле, поцепали Вучића!“

Данас је у Косовској Митровици, пред прославу Српске Нове године, отворена и Улица отвореног срца, те су многи грађани своју децу повели у шетњу.

Српски премијер ће сутра први пут, после парламентарних избора Републике Србије на Косову и Метохији, посетити Пасјане, Штрпце и Грачаницу.

КоССев