ПРЕЖИВЕЛИ ИЗ ДРУГОГ СВЕТСКОГ РАТА: Украјинци су окрутнији од Немаца

ukrajinski_vojnici

Изгледа да не постоје границе у деморализацији и деградацији украјинске нације. Поред грађанског рата који укључује бројне отмице и убиства, геноциде, мучење невиних људи и уништење домова, рудника и инфраструктуре, долази и до запањујућег губитка достојанства и морала.

Узмите рецимо овај ужасавајући пример: Многи старији људи су остављени да умру од глади јер су њихова уштеђевина, пензије и залихе важних лекова блокирани.

Осамдесеторо старијих особа је недавно умрло због окрутности Кијевске хунте. Они су преживели Други светски рат, да би их на крају убила њихова сопствена власт! Неколико њих који су преживели Други светски рат наводе да су Немци били мање окрутни од војске Украјинске националне гарде.

Ту су и други шокантни примери, попут силовања тинејџерки од стране украјинске војске која након тога дивљачки пребија своје жртве. Нација, која тврди да представља чисту расу и има истетовирана обележја нациста нема стида нити срама.

Узмите за пример организацију „Фемен“, која је оформљена у Кијеву 2008. године.
Ова група нагих, дивљих плавуша појављује се на бројним јавним местима у протеклих неколико година, прекидајући званичне церемоније и захтевајући да се контроверзни абортус званично одобри у облику закона. Оне такође захтеваји да црква прихвати хомосексуалност и содомију!

Њихов најскорији протест се догодио на дан Божића, 25. децембра 2014. године у Ватикану! Јана Жданова је обнажених груди, на којима је писало „Бог је жена“, потрчала преко трга Светог Петра и зграбила бебу Исуса са сцене Рођења током демонстрације.

Шта ли је запосело њен мозак кад јој је пало на памет да почини тако нешто? Овај светогрдни чин је снимљен и доступан је целом свету. Како неко може да учини тако нешто на најсветији дан у години? Чак и неверници широм света поштују Божић.

На фотографијама овог инцидента у њеним очима се може уочити некакво демонско лудило.
На каквим би она дрогама могла бити? Није тајна да украјинска војска користи дрогу. Област Новорусије је просто обасута шприцевима и празним флашама алкохола украдених из локалних продавница откад је војска окупирала део територије ново-прокламованих република Доњецк и Луганск.

Понекад пијани украјински батаљони гранатирају једни друге! То су потврдили борци Новорусије. Током примирја потписаног у Минску, Кијевска хунта није престала са провокацијама. Они су заправо доводили још артиљерије и заузимали стратешке положаје. Гранатирање се наставило и има мртвих и на једној и на другој страни. Званично се о томе не извештава како би се наставила илузија о миру.

Донбас је ипак прославио празнике уз божићну јелку украшену бојама новоруске заставе. Одржан је и концерт са локалним играчима и певачима. Деца су добила пакетиће који су достављени из различитих делова Русије. Већина донација је била анонимна. Људи доброг срца су показали своју љубав и подршку у најтежим тренуцима како би се колективно повратила срећа и нада у боље сутра.

Бог је с вама Новоруси! Срећан Божић и Нова година вашој дивној деци, породицама, вашим херојским борцима и свим храбрим дописницима који вас прате на фронт како би што објективније извештавали. Амин!
Вицториа Ф. Лее (Правда.ру)

Извор: Intermagazin.rs