Вилијам Енгдал: Елиминација људи помоћу вакцина постала је стандардно еугеничко средство – ради се о МАШИНИ СМРТИ, вакцине су покриће за хемијски рат против људских бића

fwoa8qp

Поштовани читаоци преносимо питање и одговор на тему вакцина и вакцинације у свету данас, из разговора који је са поштованим геополитичарем Вилијамом Енгдалом урадила наша сарадница и члан редакције Биљана Ђоровић, за новогодишњи број Геополитике…

Биљана Ђоровић:Ви сте истражили агенду Новог светског поретка, документовано показујући да се ради о еугеничкој перспективи у коме мала група психопата и социопата намерава да постане власник генетичке баштине човечанства, порекла и тока живота на њој. Каква је улога вакцина и вакцинације у спровођењу депопулационе агенде Новог светског поретка?

Вилијам Енгдал: Ради се о хемијском оружју које се у виду ађуваната додаје у вакцине. Дозволите ми да појасним: ађуванти су адитиви који се додају, теоретски како би вакцинама обезбедили већу потенцију, али ађуванти који се додају су или жива или алумијум хидроксид – хемијске компоненте које представљају убице. Дакле, вакцине су покриће за хемијски рат против људских бића. Убијају их споро, чини их болесним и слабим због чега људи одлазе код доктора и добијају нове дозе…. и тако се формирао медицинско-индустријски комплекс вредан на трилионе долара за производњу слабих и болесних људи који не дижу буне и не спроводе револуције. Елиминација људи помоћу вакцина постала је стандардно еугеничко средство. Вакцине које узрокују побачај – примењују се у Африци, Латинској Америци, Азији.

Рокфелерова Фондација је од 1972. радила у тајности са СЗО и разним фармацеутским компанијама на реализацији програма ‘репродуктивног здравља под окриљем СЗО’ (сиц!). Светска здравствена организација (СЗО), је заједно са Рокфелеровом фондацијом, владом Норвешке и другим актерима, развила вакцине против тетануса које садрже антиген за изазивање побачаја.
Кенијска „Католичка докторска асоцијација“ открила је недавно да су СЗО и УНИЦЕФ ове вакцине за стерилизацију убризгали у тела 2,3 милиона кенијских девојака и жена узраста од 14-45 године. Раних 1990-их, како се наводи у извештају Глобалног Института за вакцине, СЗО је спровела масовне вакцинације против тетануса у Никарагви, Мексику и на Филипинима. Comite Pro Vida de Meksiko, римокатоличка организација, постала је сумњичава у односу на мотиве СЗО програма. Када су тестирали бројне бочице вакцина које су стизале у Мексико, као у Кенији данас, нашли су да садрже исти хумани хорионски гонадотропин (hCG), што је било прилично необично за вакцине дизајниране за заштиту од тетануса који је данас у свету редак а није било јасно због чега се кампања масовне вакцинације спроводи само на женама у репродуктивном добу. Но, одговор није компликован: (hCG) је природни хормон потребан за одржавање трудноће. Међутим, када се комбинује са тетанусним токсоидним носачем, он стимулише стварање антитела против hCG, чинећи жену неспособном за одржавање трудноће, што представља облик прикривеног абортуса.
Истрага организације „Про Фиде“ открила је чињеницу да је Рокфелерова Фондација заједно са Популационим саветом Џона Д.Рокфелера III, Светском банком, УН Програмом за развој, Фордовом фондацијом, радила са СЗО од раних 1970-тих на развију анти-фертилитетних вакцина комбинујући hCG са тетанусом, као и са другим вакцинама.
Кенијска докторска асоцијација је изјавила поседује необориве доказе да Фондација Била и Мелинде Гејтс, један од највећих финансијера вакцинације у Африци, такође стоји иза пренаталног масовног убиства које спроводи СЗО. Католички доктори у Кенији су јавно и гласно алармирали кенијску владу али је ова дружина НАТО плаћеника то потпуно игнорисала. Дакле, специјални СЗО тимови су у тајности доведени у Кенију и под специјалном полицијском заштитом су дали вакцине милионима кенијских жена како би елиминисали кенијску популацију у наредних неколико деценија.

millions-of-kenyan-women-given-vaccines-laced-with-a-sterilant

Право питање је колико је још земаља мета СЗО за њено пуштање у погон специјалне убилачке машине под називом „вакцина против тетануса“? То је оно што се дешава. Не знам ни за једну вакцину за коју је доказано да је унапредила људско здравље било које популације у свету. Ни једну вакцину! Теорија о вакцинама коју су развили Луј Пастер и Роберт Кох у 19.веку заснивала се на научној превари, обмани и лажи. Рокфелерова фондација је 1920.-их сагледала огромне потенцијале вакцина за контролу популације. Они су тада одлучили да преузму контролу над медицинском индустријом у САД тако што су формирали фондацију како би успоставили квалитетну контролу над медицинским школама. Све школе природне медицине, проглашене су научно некомпетентним и само од Рокфелера одобрено медицинско образовање добило је могућност признања и сертификације од стране државе. Америчка лекарска асоцијација је била купљена од Рокфелерове фондације и концепт медицине заснован на компартментализацији и хемији се потом проширио на Европу, Источну Европу и цео свет, укључујући Кину, који су поверовали да се ради о добром систему. А ради се о машини смрти.

Engdal

за ФБР приредила Биљана Диковић