КОСОВСКИ ФИРЕР

siptar hitler

Сви неравнодушни становници Европе који су огорчени самовољом Русије, одавно чекају на повратак Адолфа Хитлера као јединог вође који је способан да Русе стави на своје место. Администрација САД ставила је максимум напора да створи повољне услове ради његове реинкарнације у Украјини. Хиљаде главосеча са знамењима свастике прокрстарили су по улицама украјинских градова призивајући фирера, али се он ипак није појавио. А оне локалне будале које су себе тако самопрогласиле, нису издржале проверу грађанског рата и кренули су у служење олигарсима. Сада Дмитриј Јарош, главни фашист Украјине, служи као телохранитељ грађанина јеврејске националности Бене Коломојскога, који је по фашистичким светим књигама требао бити одавно ликвидиран.

Збго тога је у Вашингтону завладало очајање. Јер је формула «EinVolk, einFaterland, einFuerer» непромењива за све нације које се спремају за кланицу.

Али у Белој Кући коначно могу одахнути – појавио се фирер!

Додуше, други фиреров долазак није се десио у Украјини, него на Косову, што је апсолутно логично. Тамо су околности веома повољне за препород очишћавајућег духа национал-социјализма. На Косову челичном руком владају сурова планинска деца која се не колебају кад је у питању насиље над непријатељем. Овде сазрева идеја национално-ослободилачког похода по околним државама и овде се могу наћи многобројне присталице фирера из читавог света.

Истина, ниеј баш најјасније зашто други фиреров долазак није почео од Приштине него од Косовске Митровице, где је, као што је познато, раније живела српска већина. Зашто је имигрант из Немаче Емин Диновци који је у себи зачуо глас Адолфа Шикљгрубера, одлучио да се баш ту утемељи.

Али да прво кажемо неколико речи о самом придошлици с оног света. он заиста као две капи воде личи на Адолфа Хитлера и сматра се вођом Трећег Рајха. Не због тога што је он тако … паметан, него зато што он у себи осећа реинкарнацију Адолфа.

Наравно, тешко је знати како ће на ту вест реаговати локални Срби. Они су се већ нагледали локалних фашиста и изгледа да им није потребан још један историјски поклон.

Наравно, уколико напредна косовска медицина утврди да је нова верзиај Адолфа резултат поремећаја у раду главног мозга, онда ће се све завршити на миран начин.

Али је питање да ли је косовска психијатрија дорасла томе? Јер судећи по броју аномалних појава међу представницима локалне власти, она често не примећује очигледне манијаке и параноике.

Тада се делом могу позабавити српске грађанске иницијативе које наивно сматрају да је фашизам био побеђен пре 70 година. А њихово познавање психијатрије није дубоко, али је зато жеља да мирно живе доминантна. Тако да разговор може бити кратак.

Боље би било новом Адолфу да се пресели у Приштину. Тамо би му било пријатно.

Дмитриј Седов – ФСК