Њуз.нет: Вучић прогласио 2014. годину најбољом у историји Србије

vucic(3)

БЕОГРAД, 26. децембар 2014, (Њуз) – Премијер Србије  Aлекдандар Вучић донео је данас одлуку којом се 2014. година проглашава најбољом у историји Србије, сазнаје Њуз.

– Aко погледамо годину која је за нама сви ћемо се сложити да је обележена историјским успесима на свим пољима – истакао је премијер – У Србију је стигао Мерцедесов знак, великим трудом наших и арапских грађевинара израђена је макета Београда на води што показује да смо створили одличну климу за инвеститоре. На дипломатском плану су остварени сви зацртани циљеви. Подсетићу вас да је Србију посетио председник Руске федерације, Владимир Путин што се није десило још од далеке 2007. године. Усвојили смо најбољи буџет у историји, а онда смо урадили неколико значајних ребаланса који су га учинили још бољим-навео је Вучић у свом искреном и на моменте емотивном обраћању јавности.

Премијер Вучић није штедео речи хвале на рачун својих сарадника који су заједно са њим постигли ове историјске успехе али и најавио да нас ускоро чека реконструкција владе.

– Ово је најбоља влада у историји државе и они који тврде другачије су обични злобници који раде против интереса Србије. Многи критичари су очекивали да нећу успети у својој мисији али моја данашња одлука показује колико је Србија напредовала од кад сам ја премијер. Било би нескромно да хвалим себе али питајте Небојшу Стефановића или Aлександра Вулина и они ће вам потврдити да сам најбољи премијер у историји-поручио је Вучић критичарима.

Сходно премијеровој одлуци, историчари ће убудуће морати да нагласе да је 2014. најзначајнија и најбоља година у историји Србије. Председник Томислав Николић поздравио је ову одлуку премијера и најавио да ће, по хитном поступку, 2014. години доделити највиша државна одликовања.

Бојан Савић

Њуз.нет