Њуз.нет: Стефановић сумња да је леденица која је пала на Антићеву главу била намењена Вучићу

Antic

БЕОГРАД, 4. децембар 2014, (Њуз) – Министар полиције Небојша Стефановић изразио је сумњу да је леденица која је данас пала на главу Александру Антићу била намењена премијеру Србије Александру Вучићу.

Видно забринути Стефановић објаснио је новинарима да сви трагови које тренутно полиција има наводе на помисао да је Александар Вучић, а не Антић био мета овог перфидног напада.

– Више пута сам погледао снимак и јасно се види намера леденице да угрози нечију безбедност – каже Стефановић – Само сплетом срећних околности на том месту није био премијер Вучић нити неки члан његове породице, већ министар Антић. Познат је однос председника владе према снегу и његова спремност да помогне завејаним грађанима па сумњамо да је нападач претпоставио да ће и у овој прилици он бити на лицу места. Срећом, премијер није тренутно у земљи па је овај напад на њега пропао. Полиција је прозрела његове намере, пажљиво анализирала дрво са ког је леденица пала и не сумњам да ће кривац убрзо бити ухапшен и приведен правди-децидан је министар.

Он је похвалио и министра Александра Антића јер је превентивно ставио шлем на главу како би се заштитио и тако вешто заварао нападача који услед тога није јасно видео да се ради о обичном министру, а не премијеру.

– По свему судећи иза овог напада стоји аматер. Такав закључак се сам намеће јер је Антић неповређен приликом напада. Сви знамо колико је премијер Вучић неустрашив и да не би користио шлем, а то би један професионалац морао да зна – убеђен је др Стефановић и додаје да су сва стабла у околини инцидента могући саучесници због чега ће проћи детаљну полицијску обраду.

Бојан Савић

Соко Соколовић

Њуз.нет