ДСС КиМ: Преговори у Бриселу одвијају се у тишини јер тако се најбоље прикрива издаја

briselski tim za izdaju

ПОКРАЈИНСКИ ОДБОР

ДЕМОКРАТСКЕ СТРАНКЕ СРБИЈЕ

ЗА КОСОВО И МЕТОХИЈУ

 САОПШТЕЊЕ ЗА ЈАВНОСТ

 

Сасвим неопажено и у тишини одржани су преговори између Београда и Приштине у Бриселу уз штуруо саопштење да се наводно због бољег живота Срба на Косову и Метохији српска власт сложила да Канцеларија официра за везу у Приштини практично добије статус амбасаде која треба да организује у будућности званичне посете Београда јужној српској покрајини.

И уопште, све више постаје манир да се преговори између Београда и Приштине, што се српске стране тиче, одвијају у тишини јер тако се најбоље прикрива издаја, а праве информације о току разговора могу се једино добити из Приштине. Србија током ових прговора у потпуности заокружује државност Косова и Метохије демонтирајући последње остатке српске државе на Косову и Метохији. Тако је Београд дозволио да Приштина добије посебан телефонски број, да се Београд одрекне хидроцентрале и језера Газиводе чија вредност је била 150 милиона долара, а кредит код светске банке је држава Србија већ отплатила. Србија се овим преговорима одриче и комплетне имовине која припада Електро-привреди Србије због своје европске будућности. Данас Србија за потребе својих термоелектрана увози угаљ, а 87% резерви угља у Србији налази се на Косову и Метохији, које Србија препушта Шиптарима који вековима уназад врше злочин над Србима. Влада премијера Александра Вучића то тумачи борбом за бољи живот Срба на Косову и Метохији, што је ноторна политичка глупост, јер живот у независном Косову није спојив са опстанком Срба у јужној српској покрајини.

Још је бизарније слушати директора Канцеларије за КиМ Марка Ђурића који признање личних карти и пасоша самопроглашене независне државе Косово од стране власти у Београду објашњава токо да би се подигао број путника Србија ервејза и аеродрома Београд што представља крајњу небулозу и открива који политички башибозук решава српско питање на Косову и Метохији.

Срби на Косову и Метохији захтевају од владе Александра Вучића да прекине даљи ток преговора са Приштином јер они нису у интересу ни српског народа који живи на Косову и Метохији ни у интересу државе Србије већ једино у интересу Приштине и оних земаља које су бомбардовале Србију стварајући у срцу Србије још једну албанску државу на Балкану.

 

У Косовској Митровици

19.11.2014. године

Председник покрајинског одбора

Демократске странке Србије

др Ненад Којић

Saopstenjedss16