ШОК У НЕМАЧКОЈ: Медији морали цензурисати ТВ анкету јер је чак 89 посто Немаца подржало Путинову „агресију“ на Украјину!

anketa u nemackoj

Иако су сви напори подузети да се сакрије ова „срамота“ њемачког грађанства, нетко је успио ухватити сцреенсхоот и путити га у интернетско беспуће.

Невиђена и неочекивана неугода догодила се у Њемачкој. Унаточ бројним покушајима индоктринације њемачког јавног мијења против политике Путина у односу на Украјину, Нијемци су владајућима приуштили прави културални шок.

Наиме, ТВ анкета, телевизијске куће Н-ТВ отишла је скандалозно у кривом смјеру. Према анкети чак 89 посто Нијемаца и гледатеља ове ТВ куће подржало је Путинову „недемократску“ агресију на Украјину. Чим је анкета објављена изазвала је лавину реакција, а збуњено уредништво одмах ју је повукло што са ТВ-а што са интернетске странице. Сви остали медији у Њемачкој игнорирали су ову запањујућу анкету која је доказала да унаточ демократским напорима њемачке Владе која се труди осудити Путина, грађани мисле потпуно другачије. Иако су сви напори подузети да се сакрије ова „срамота“ њемачког грађанства, нетко је успио ухватити сцреенсхоот и путити га у интернетско беспуће.

Аутор: Зринка К. – Дневно.хр