СНО „Срби на окуп“: Још мало па нема ни Србије!

srbija-srbi-srbi-nestaju-kao-narod-zatiru-nam-srpsko-seme

„Благо човјеку који не иде на вијеће безбожничко и на путу грјешничком не стоји, и у друштву неваљалијех људи не сједи…(Пс. 1.1.)

Колико пута смо чули у последњих пар година од власти у Србији реченицу „Никада нећемо признати Косово“, колико заклињања у целовитост наше драге отаџбине. Обзиром да сви имамо очи и уши потпуно смо свесни безочних лажи изговорених од стане владајућих гарнитура. Да сагледамо тренутну ситуацију у Србији: КиМ – Србија је на делу своје територије потпуно укинула прерогативе државности и грубо погазила Устав рођене државе (нема војске, полиције, судства, локалне самоуправе итд.), а на крају поставила и граничне прелазе уз реципрочне наплате осигурања као у свакој страној држави.

На простору централне Србије се одиграва некада драма, а некада хумореска – премијер гологлав извлачи децу из снега пред камерама, прави „Београд на води“ уз кршење свих регулационих планова града, о томе ће своју реч рећи стручњаци, узима од народа проценат плата, пензија, смањује дечије додатке, заташкава последице великих поплава, успешно организује уз помоћ министара (керамичар и плагијатор) параду зла и настраности у Београду (приказујући то као „велику европску и цивилизацијску тековину“), неспособношћу министра полиције пуштен је на стадион Олси Рама који је својим „дроном“ могао на стадион убацити и више килограма пластичног експлозива (уместо заставе Велике Албаније) и у терористичком акту побити велики број људи као и председника државе Србије (мислим на институцију) који је био ту, (тај исти Олси Рама је у понедељак био „наш гост“ у Београду јер је био део делегације која је „била Вучићу у гостима“ са својим братом Еди Рамом), тај исти Рама је пуштен да оде кући, али је народу представљен још већи проблем, на крају прекинуте утакмице један гледалац је на јавном сервису (ко каже да су медији блокирани) рекао Вучићу шта мисли о њему (Вучићу п….у). На сцени ступа министар полиције који уместо да да оставку због пропуста на обезбеђењу утакмице каже да је страшно што је неодговоран појединац на јавном сервису увредио премијера, потребно је казнити га!

Позориште у Србији се наставља – у госте премијеру (нама не сигурно) долази премијер суседне државе Албаније Еди Рама, како каже Ђурић, да прича са својим комшијом о железничком саобраћају и економској сарадњи. Интригантно, питамо се у ком обиму се одвија железнички саобраћај између Србије и Албаније, и шта ми од њих увозимо, а шта извозимо? Али једноставно, Еди нам даје одговор да треба признати независност Косова, и то је рекао не једном, него три пута за једно поподне. Наљутио се премијер Србије, и то озбиљно! Чак је то и рекао! Али убрзо се одљутио и пустио Едија са братом Олсијем и делегацијм да пређу добар део државе Србије и оду у Прешево да поздраве народ који им је спремао дочек. У Прешеву албанске заставе, музика, споменик терористичкој организацији тзв. УЧК, билборди са ликом дотичног Едија, народно весеље…

Премијер Србије Александар Вучић стално прича „да нико не сме да понизи Србију“, а откада је он на власти и странка којој припада, Србија је понижена као никада у новијој историји. Е што је много, много је, па доста више са вређањем интелигенције српског народа, да ли сте нормални, ко ово може да прихвати. И још кажете да из Хага пуштају Војислава Шешеља да би дестабилизовали Србију (јуловац Вулин), уместо да се захвалите што човек после 12 године, ни крив ни дужан излази из затвора и то болестан, што ће напокон моћи да загрли своју децу и да буде са породицом.

И још о Србији и информисању. Нема информисања! Нема опозиције! Још мало па нема ни Србије! Замало да заборавимо Српску православну цркву, САНУ и интелектуалце, они се не оглашавају, ћуте, и баш их брига.

Али ово пишемо да не ћутимо, јер као што рече Св. Григорије Богослов „Ћутањем се издаје Бог“. Зато и кажемо Косово и Метохија су Србија и увек ће бити јер то, на нашу срећу не зависи од вас, ви сте пролазни, што би рекли, листопадни, а Косово је света земља, Лазарева земља, српска земља, без обзира шта рекао Еди, Олси, Вучић, Ђурић, Вулин и остали многобројни чланови владајуће класе у Србији.

Како чинили, тако нам Бог помогао!

СНО „СРБИ НА ОКУП“