ОСЕЋАТЕ ЛИ СЕ БЕЗБЕДНО? О безбедности Србије брину се керамичар, плагијатор и гробар

bezbednjaci

Да ли сте приметили да су за безбедност свих грађана Србије задужени керамичар, плагијатор и гробар? Поново само јединствени у свету.

Нема земље као што је Србија. Само ћете у Србији наћи плагијатора, керамичара и гробара на челу безбедносних структура.

Наиме, председник Србије, Томислав Николић је, према Уставу Србије, главнокомандујући Војском Србије.

Он је иначе познат по надимку “Тома Гробар” јер је једно време радио као технички директор у јавно-комуналном предузећу у Крагујевцу када му је једна од надлежности била и брига о гробљима.

Ако нисте знали, испрва је уписао Правни факултет, али је одустао од студирања како би се запослио. Стекао је лажну диплому на Факултету за менаџмент у Новом Саду 2006. године, а 2011. године сумњиво је завршио мастер студије на новосадском Факултету за економију и инжењерски менаџмент.

Дакле, први у вашу одбрану долеће “Тома Гробар” са лажном дипломом и његовом супруга.председник, Драгицом.

Али хајде, народ га је изабрао.

Поред гобара, о нашој безбедности се брине још и керамичар са средњом школом, Братислав Гашић у улози министра одбране.

Наиме, када је председник Владе Александар Вучић Гашића именовао на ту функцију, у јавности се појавила његова притупница Српској радикалној странцу у којој је навео да му је занимање “керамичар”.

Међутим, Гашић је завршио факултет и сада више није обични керамичар са трогодишњом занатском школом, већ керамичар са дипломом Економског факултета у Нишу.

Дакле, до сада о нашој безбедности брину гробар и керамичар са дипломом економског факултета, али фали нам још једна персона да употпуни ово безбедносно тројство.

Гробару и керамичару се прикључује још и министар унутрашњих послова, Др Небојша Стефановић, иначе у јавности познат као плагијатор.

Његову докторску дисертацију оспорили су млади научници из Лондона тврдњом да “обилује плагијатима”. Наш министар унутрашњих послова није стручњак који је завршио, на пример, Факултет за безбедност, већ Факултет за пословне студије на Мегатренд универзиету.

Међутим, не дај боже да нека сила покуша да угрози нашу безбедност, као на пример поплаве, Александар Вучић, емотивно нестабилни правник са свим десеткама преузеће улогу и главнокомандујућег Војском и министра одбране и министра унутрашњих послова.

Срећа је наша што ће емотивно нестабилни правник са десеткама стати у нашу одбрану уколико гробар, керамичар или плагијатор закажу.

Да ли се осећате безбедно када сагледамо ситуацију из овог угла?

Телепромтер.рс