Mустафа: Дочекаћемо Раму као свог премиjера

edi rama11

ПРEШEВO – Председник општине Прешево Рагми Mустафа изjавио jе да ће становници овог региона дочекати премиjера Aлбаниjе Eди Раму на тргу као свог премиjера, обjавио jе лист Eпока е ре.

„Посета премиjера Eдиjа Раме биће отворена и он ће се срести директно са народом, jер се са руководством састаjао стотину пута, али jе народ заинтересован да га види, додирне и да чуjе његове поруке на тргу пред грађанима коjи ће изаћи да га дочекаjу са великим ентузиjазмом пошто га сматраjу за свог премиjера“, рекао jе Mустафа у интервjуу за „Oра Неwс“.

Mустафа тврди и да званични Београд покушава да спречи посету албанског премиjера Прешеву, након што jе „jасно показао своjу мржњу и инцидентом на стадиону“, каже да jе то чинио и раниjе, те да „никада ниjе крио мржњу према албанскоj заjедници“.

Београд се чак, додао jе, потрудио да умањи значаj посете албанског премиjера Прешеву, тиме што jе она предвиђена на дрзавни празник Србиjе, кад не раде образовне институциjе, али, како каже, у томе недхе успети, с обзиром да ће „посета премиjера Раме ући у историjу jер никада до сада jедан албаски премиjер ниjе ступио на тле Прешева“.

Танјуг