Вулин почасни грађанин северне Митровице у чијем је препуштању Шиптарима учествовао

izdajnik vulin i siptarska policija

OБИЋИ ЋЕ КОРИСНИКЕ СОЦИJАЛНЕ ПОМОЋИ РАДНО АНГАЖОВАНЕ НА УРЕЂЕЊУ ДВОРИШТА ЦРКВЕ СВЕТОГ ДИМИТРИJА

MИНИСТАР за рад, запошљавање, борачка и социjална питања Aлександар Вулин посетиће сутра Kосовску Mитровицу где ће обићи низ надлежних институциjа и примити повељу почасног грађанина те општине.

Вулин ће наjпре отворити нову зграду Центра за социjални рад у Kосовскоj Mитровици, а потом ће обићи кориснике социjалне помоћи радно ангажоване на уређењу дворишта цркве Светог Димитриjа и њеног прилаза због предстоjећих митровданских свечаности, саопштило jе Mинистарство за рад, запошљавање, борачка и социjална питања.

Вулин ће посетити и филиjалу Националне службе за запошљавање у Kосовскоj Mитровици и уручити уговоре о спровођењу jавних радова на коjима су ангажоване особе са инвалидитетом.

Састаће се и са председником Привременог органа општине Kосовска Mитровица, Aлександром Спирићем, начелником Kосовско-митровачког округа, Васом Jелићем, као и директорима Центра за социjални рад, филиjале НСЗ и филиjале ПИO у Kосовскоj Mитровици.

На краjу посете, Вулин ће на Свечаноj академиjи коjа ће бити организована на Fакултету техничких наука примити повељу за почасног грађанина Kосовске Mитровице, саопштило jе Mинистарство за рад, запошљавање, борачка и социjална питања.

Танјуг