Зауставимо убијање Шешеља!

vojislav-seselj-hag

Иако је владајућа коалиција напредњака и социјалиста под ауторитарним вођством Вучића зарад евроинтеграција и обећаног бољег живота жртвовала КиМ и у пракси прихватила стварање велике Албаније (Бриселски споразум) становништво тоне у све већу беду и немаштину.Ових дана у Србији се убрзано приводе крају припреме за колективно кажњавање грађања умањењем њихових плата и пензија, држава се све више задужује, док економски показатељи упозоравају да нас полако али сигурно престиже заостала Албанија. 

У исто време републичка власт ће организовати пир светске плутократије у Београду којем ће присуствовати неки од највећих шпекуланата, те најбогатијих људи на планети. Позвана је и тзв. председница окупитаног КиМ, како би се приказала и успешна реализација планова Трилатерале из деведесетих година прошлог века. Домаћина ће на састанку Комисије представљати „српски Елиот Нес“ – „страх и трепет“ појединих српских богаташа, који ће имати прилику да се усред Београда поклони западној клептократији. Чланови Трилатералне комисије, одговорни за разбијање Југославије, злочин против мира и окупацију КиМ, враћају се на место злочина, на којем ће им, сасвим природно, носиоци рајинског менталитета уприличити топао дочек, док их хиљаде полицајаца буду чували од незадовљних грађана.

 

Шешељ као сведок новог мрачног доба Запада

Али зато у највећој тамници новог светског поретка, те самим тим и Трилатералне комисије – Хашком казамату, већ 12 дугих година Војислав Шешељ, иако тешко болестан и даље страда у притвору, без првостепене пресуде!Овај случај је без преседана у новијој светској правној историји. Та „обећана“, „демократска“, „напредна“ Европа држи једног човека у притвору већ 12 година и не намерава да га пусти на слободу. Тиме крши основна људска права поводом којих њени бриселски комесари учестало критикују државе и владе широм света. Као да су за Шешеља примењена правила која су важила у Средњем веку на Западу, код њих названом Мрачним добом. Као да је бачен у лондонски Тауер – тамницу у којој су сурово мучени сужњи. Иако је Војислав Шешељ пре више од једне деценије отишао у Хашки казамат, добровољно и потпуно здрав, стање у којем се налази је трагично!

Комитет за одбрану Војислава Шешеља с правом упозорава: „Најочигледнији показатељ коликоје апсурдан притвордр Војислава Шешеља је чињеница да је током 4256 дана коликоје он до20. октобра 2014. године провеоу притвору, билосвега 175 данасуђења, штозначи да је зарад суђења краћег од шест месеци Шешељ у притвору провеодванаест година. Свима је јаснода би Војислав Шешељ одавно биоосуђен да је којим случајемодговоран за билошта штому се оптужницом ставља на терет. Међутим, претпоставка невиности у његовом случају не важи и притвор у коме се налази, изостанком билокакве пресуде, претворен је у казну затвора неограниченог трајања без икакве назнаке када би пресуда могла бити донета и да ли ће уопште икада бити донета.“

Војислав Шешељ је након тешких операција на срцу, оперисан крајем 2013. године и због тумора дебелог црева. Стављен је у нехумане услове изолације у којима је преживео тортуру и де факто му је ускраћено право да прима хемиотерапију што је довело до метастазе канцера на јетру![1] Уз све ово треба имати на уму да према подацима високих званичника хашког тужилаштва стратегију кривичног гоњења Трибунала контролишу америчка и британска обавештајна служба док утицајни тужиоци који фактички усмеравају рад судија, сарађују са ЦИА и МИ6.[2] Лако је закључити да англо-америчка агентура која је раније покушавала да убије Шешеља проводи одмазду према човеку који је помагао борбу за слободу РСК, РС и Косова и Метохије.

 

Друштвени талог против породице Шешељ

Иако је Шешељево здравље озбиљно угрожено, или управо због тога, београдски таблоид „Афера“ је започео са нападима на његову породицу. Овај недељник за који пишу блиски Вучићеви сарадници и посланици СНС-а[3] пласирао је ужасне и лажне информације против Јадранке Шешељ. Угледни београдски лист „Сведок“ је с правом ове гнусне медијске ударце назвао „атентатом на Шешеље“.[4] Директор „Афере“ је Градиша Катић. Како наводе познаваоци медијске збиље Србије – «Након атентата на премијера Зорана Ђинђића, одлуком владе Србије угашени су листови „Национал“ и „Идентитет“». То је учињено јер је откривено да су власници „Идентитета“ били Душан Спасојевић и Милорад Улемек Легија. Главни и одговорни уредник био је Градиша Катић, који је током Сабље и ухапшен. Према изјави сведока сарадника Зорана Вукојевића, Градиша Катић је био пријатељ (мафијаша) Душана Спасојевића из деведесетих година. Дан пре убиства премијера у «Идентитету» на насловној страни објављено је „Ђинђић мета слободног стрелца“. Након пуштања из притвора, Градиша Катић се запошљава у «Куриру», где га дочекује тадашњи главни и одговорни уредник Драган Ј. Вучићевић.[5] Вучићевић је главни уредник листа „Информер“ који је у народу познат као „службени гласник“ због његове блискости са А.Вучићем.

 

Трилатерала на месту злочина

Вучић је оставио Шешеља да труне у Хашком казамату и добио је прилику да се у Београду поклони „светској влади“. Како су јавила средства јавног информисања скуп европске групе Трилатералне комисије отвориће тројка у којој је премијер Александар Вучић. Поздравни говор имаће и председник Трилатерале Жан-Клод Трише и први човек српског огранка те организације Јован Ковачић (бивши Титов преводилац). На 38. седници европске Трилатералне комисије, која почиње 31. октобра у Београду и која ће окупити „моћна“ светска имена, осим премијера присуствоваће председница парламента Маја Гојковић и министри спољних послова Ивица Дачић, МУП-а Небојша Стефановић и саобраћаја Зорана Михајловић. Она је и члан комисије а на скуп је позвана и Атифете Јахјага[6] „председница“ окупираног КиМ. Ковачевић је као бивши Титов лакеј добио и значајно место у српској масонерији, па ће Вучић о истом трошку моћи да поздрави и изопачене поштоваоце „мушког принципа“. Биће интересантно видети шта ће након посете Путина Београду саопштити бесни противници Јужног тока, чија марионета Михајловићева отворено саботира овај значајни пројекат. Темеље Трилатерализма је поставио познати русофоб Збигњев Бжезински у делу „Између двају епоха“ из 1970. године. Трилатерална комисија је пројекат моћних корпорација и најбогатијих људи Запада који теже светској доминацији. Она је уз НАТО пакт важна полуга америчке клептократије којом су обједињене САД, Западна Европа и Јапан. Вишеполарност је овде присутна колико и у Северно-атлантском савезу у којем Вашингтон вуче све конце. Комисија је допринела пакту између Роналда Регана и папе Војтиле (1982.) којим је задат смртни ударац СССР-у и Југославији. Иако је у 18. веку проглашена за главног непријатеља католичанства, масонерији су након споразума са Трилатералном комисијом широм отворена врата Ватикан. Пакт је ишао толико далеко да су Света столица и Трилатерала усагласиле појам Бога у средњем роду! Важан пројекат Трилатерала је разбијање или „неутрализација СССР-а“ и стално држање Русије у „стању слабости.“ Ваља подсетити да су још у време Слободана Милошевића (1996.) чланови Трилатерале покушали да наметну модел независног КиМ па је Јужна српска покрајина у њиховим класификацијама из тог периода приказана као област одвојена од остатка Србије. Од подухвата Трилатерале из осамдесетих и деведесетих година прошлог века које садашње власти у Београду реализују значајни су поред независности КиМ, и повезивање Албаније, окупираног КиМ и Македоније јер ове три територије представљају „заједнички терен акције“ (читај велике Албаније). У том смислу је за Трилатералу значајна „кооперативност“ Србије као раније СССР-а, постепено разграђивање наше државе и доминација албанског фактора на Балкану, те повезивање остатака са Албанијом.[7] Стварање зелене трансферзале ка срцу Европе зарад контроле Старог континента и коначно рушење српске бране, свима је видљиво.

Дакле, док Војислав Шешељ страда у Хашком казамату, републичка влада не поступа у складу са Уставом и законима Републике Србије, нити по нормама међународног права (морал и етику да не спомињемо) јер не штити основна права свог грађанина и сарађује са Трибуналом који противно Повељи УН контролишу ЦИА и МИ6. Додатно, власт преко неких својих медија напада породицу Шешељ. Уз све то напредњаци и социјалисти ће ускоро отићи на поклоњење злочицима из Трилатералне комисије који су изазвали крвави рат у Југославији. У овом тренутку најважније је да сви грађани којима је стало до слободе, правде и истине устану и подигну свој глас против зла. Слобода Шешељу!

Борис Алексић – ФСК


[3] Нпр. В. Ђукановић.

[7] Види: Смиља Аврамов, Трилатерална комисија, Ветерник,1998. године