ИНЦИДЕНТ током Вучићевог говора у Лондону: Напали га због претњи убиством! (ВИДЕО)

2LW4rb8

Током предавања Александра Вучића на Лондонској школи економије избио је скандал током расправе са учесницима дискусије

Наиме, снимак почиње говором премијера Вучића о саветницима Ђинђића. У једном тренутку га прекида један човек који је желело премијеру да постави питање на српском језику.

Он је кренуо да говори о нерегуларним изборима у Бору који су били “плаћени под Бриселом” (због буке је тешко препорзнати шта је тачно рекао). Модератор је прекинуо његово излагања на српском и напоменуо да се расправа неће водити на такав начин, што је изазвало смех у сали.

Вучић се затим убацио речима: “Драги пријатељу могу ти нешто рећи. Ово је диван политички поклон од тебе. Рећи ћу ти и зашто. Цела Србија зна ко је тај човек. Једноставно не желим да му нешто кажем зато што ће неко помислити да ћу рећи исте ствари и вама. То никада нећу учинити.”

Поново јавља исти господин на српском: “Хоћете да пустим ЦД, овде где сте ви рекли…”. Поново се зачуо смех у сали.

Затим, јавља се девојка која је седела поред њега: “Он у својим рукама држи снимак на којем се чује да је Вучић послао полицајца до куће овог човека и рекао му да ће га убити ако не престане са својим политичким активностима. Докази се налазе на овом ЦД-у”.

Вучић је затим тражио да му се доставе “докази”.

Након што је девојка позвала све да одмах послушају аудио снимак, модератор дискусије је прекинуо њено излагање и рекао да то није само њена дискусија. Она је одговорила да ће престати уколико се јавно пусти аудио снимак.

Судећи по реакцији модератора, снимак није пуштен.

Ни његово предавање на престижној Лондонској школи економије није могли да прође без некаквог инцидента.

Телепромтер.рс