Марко Јакшић: Јахјага у Београду – пакт са ђаволом (ВИДЕО)

nikolic i jahjaga

У Београду смо недавно видели војну параду којом је Србија желела да се подсети своје победе над нацистичком Немачком. У другом плану су били други догађаји, актуелни и изузетно важни.

Паралелно са припремом и одржавањем поменуте војне параде „Корак победника“ у Београду, којом је обележена годишњица ослобођења Србије у Првом светском рату и 70 година од победе над фашизмом у Другом светском рату, организован је сусрет Трилатералне комисије у Београду који ће промовисати и спровести нека од начела управо фашизма и то на највишем државном нивоу у Србији. Једно од тих начела јесте и позив госпођи Атифети Јахјаги са Косова и Метохије, простора који је и због којег је зверски бомбардована читава Србија а онда и фашистичким методама прогнан и убијан углавном српски народ у овој покрајини. Њој је упућен почасни позив у коме се она ословљава са „председницом Косова“. Таква титула је непостојећа а њена употреба у директном сукобу са законом и Уставом државе Србије као и са моралом сваког часног и поштеног Србина.

За лидера Срба са севера Косова, др Марка Јакшића, та посета значи још један корак ка велеиздаји Косова и Метохије на коју се власт у Србији обавезала.

„После потписивања Бриселског споразума, који значи сецесију Косова и Метохије а у коме је Београд учествовао и кумовао том договору, сада се креће у његову прмену и стварање још једна албанске државе на Балкану“ рекао је Јакшић за КМ Новине.

Јакшић сматра да и посета председника Русије, Владимира Путина Србији служи за испирање љаге коју власт наноси на себе готово свакодневним дипломатским односима са такозваним властима непризнате творевине на делу своје територије.

Састанак Трилатералне групе, која се заснива на преузимању моћи над политиком, економијом, културом и вером организује њено представништво у Србији али такви, сматра Јакшић, не би имали никакву моћ да представници власти у Србији нису узели активно учешће у велеиздаји Србије.


Од предизборне приче да ће нам на самом путу ка Европској унији бити боље, а којом је актуелна власт дошла на ово место, једино смо добили још таквих прича са одлагањем датума активирања. Активна су само смањења социјалних примања, зараде и пензија, повећана незапосленост и државно дуговање, бројне штрајкове адвоката, пензионера, студената, просветних радника, полицајаца… Са првим хладним даном и готово 40.000 домаћинстава без струје…

У политици најјезивији су све учесталији званични сусрети српских власти са непризнатим и за бројне свирепе злочине над Србима оптужених представника шиптарских власти из јужне српске покрајине за које постоје докази да су шиптарске групе под вођством садашњих „политичара“, а под НАТО окупацијом, отимале људе зарад узимања њихових органа и продаје на црном тржишту Запада и Турске.

 Аутор: Иван Максимовић


Припремиле: КМ Новине