Слободан Милошевић је жив и налази се у Русији?!

slobodan-milosevic2

Београд – Слободан Милошевић није умро у Хагу 2006. године! Жив је и налази се са својом породицом у Русији, а планом тајних служби из неколико земаља пре осам година је исценирана његова смрт у Схевенингену да би потом био пребачен у Москву! Да би затворски стражари и патолози били уверени да је бивши председник Србије и Југославије заиста мртав искоришћен је лек Дроперидол који умртвљује привремено организам и виталне функције код човека.

Скоро деценија је прошла од дана када је Милошевић преминуо али када се све чињенице саберу испада да мртвог Слобу нико није видео, осим дежурног затворског стражара који тог јутра, 11 марта 2006 није могао да пробуди затвореника Милошевића.

Преминулог Милошевића није видела чак ни камера у његовој притворској јединици јер баш те фаталне ноћи и јутра из необјашњивих разлога није радила!

Установљена је смрт као последица срчаног удара, а званично је све објављено дан касније, 12 марта после извршене обдукције у којој су поред холандских лекара учествовали и руски и патолози са Војномедицинске академије из Београда, пуковници Србислав Илић и Ивица Милосављевић. Међутим, исапада да ни те патологе који су једини видели мртвог Слобу заправо нико није видео јер ни они не постоје??!!

Наиме, како је недавно хрватски портал “Дневно” пренео Службени налаз патолога никада није службено објављен, а управо је невероватна чињеница да имена и адресе патолога са ВМА (пуковника Илића и Милосављевића) нема ни у једном именику и адресару у Србији! Четири месеца пре изненадне смрти Милошевића је у Хагу прегледао лекарски тим од троје специјалиста – кардиолог из Француске, специјалиста за крвне судове из Русије и оториноларинголог из Београда који је на суђењу био сведок Милошевићеве одбране.

Они су предложили да Милошевић оде на преглед у Русију у познати специјалистички институт “Бакуљев”, али судско веће је то одбило. Неколико дана касније Милошевић је умро, барем званично, а индикативно је и то да је Борислав Милошевић само неколико дана након братовљеве смрти отишао у Москву на Институт “Бакуљев”.

Било како било, са њиховим обдукцијским налазом одмах су се сложиле власти у Србији, организован је хитни транспорт и брза сахрана у дворишту родне куће Милошевића у Пожаревцу. Ковчег је био по доласку на аеродром изложен испред, тада још увек, савезне скупштине на Тргу Николе Пашића, а потом отпремљен у Пожаревац.

Наш саговорник који је желео да остане анониман, а који је био близак одређеним људим из одбора за сахрану Слободана Милошевића каже да не зна да ли је Слоба жив или мртав али да је готово сигуран да не почива у дворишту куће у Пожаревцу!

-Сандук који је стигао из Хага у Београд био је празан! Можда је нешто и било у њему али Слободаново тело није сигурно! Члановима одбора за сахрану је чак речено да је свако отварање сандука најстроже забрањено иако тако нешто нико није ни тражио. Чињеница је и да је Марко из Хага где је отишао да идентификује оца отишао право за Москву. Тамо је отишао са оицем, мртвим или живим,не знам, али сам дубоко убеђен да је Слободан тамо, са својом породицом. Или почива у Русији или живи тамо са својим најближима. Можда само чека погодан тренутак и распоред геополитичких ствари у Еврои и свету да се врати на политчку сцену. Знам да ће сви сад рећи да је ово што причам научна фантастика или још горе, глупости и трућања али хајде, ако смо сви тако сигурни да Милошевић није под липом у Пожаревцу, отворимо гроб, урадимо ДНК И ставимо тачку на ову причу. Али то се никад неће десити јер одређене домаће али и светски центри моћи то никако не желе, каже наш извор.

Према неким другим изворима, Слободан Милошевић заиста није умро у Хагу те 2006. Али јесте пет година касније, 2011. У Русији где се налазио после “одласка” иу Схевенингена. Сахрањен је у предграђу Москве а један старији руски брачни пар одржава његов гроб на коме се налази само једна плоча без икаквог имена или ознаке!

Пре неколико година и један астролог и медијум, такође пореклом из Русије долазио је у Београд са жељом да се изврши есхумација Милошевићевог гроба али како нико од оних којима се обраћао није желео ни да га саслуша вратио се у Москву необављена посла.

Да ли је светски историјат теорија завере добио у случају смрти Слободана Милошевића своју нову страницу И да ли нас Слоба гледа негде одозго или из далеке Русије можемо само да нагађамо И изнова се питамо сваког 11 марта на годишњицу Милошевићевог (не)одласка.

Срећко Миловановић – Афера