Путин у Београду: Добро пожаловать, Владимир Владимирович (ВИДЕО)

vladimir-putin-srbi

Изађимо сви 16. октобра 2014. год. на улице Београда  да дочекамо и поздравимо председника Руске Федерације Владимира Путина.

Владимир Путин, упркос свим опструкцијама западних дипломата, упркос опструкцијама западнофилске власти, долази у Србију. Не долази председник Руске Федерације због недостојних евроатлантских улизица, него долази јер зна да српска свест и вера живе и да се народу и његовим јунацима који су уградили себе у слободу Србије, Русије и света, треба и мора поклонити. Владимир Путин долази јер зна да ће оно живо, часно и достојно у нама, његовим доласком бити ојачано и охрабрено.
У обавези смо да масовно изађемо и поздравимо га, чак и ако нас у томе буду ометали.
Још давне 1932. године у беседи Св. Владика Николај Велимировић је, између осталог рекао, а мислећи на равноапостолног Владимира кнеза земље Руске, а тако симболично пресликано на време данашње: „Данас, када су на једној страни сасуди вере хришћанске на Истоку и Западу недовољно јаки да помогну оглувелом и збуњеном свету и када је на другој страни паганизам под разним именима дигао своје рогове на свих пет континената – данас опет Промисао Божија позива Владимирову Русију да помогне Хришћанству, а кроз ово човечанству. Да му помогне, мислим, на тај начин што ће на кантару вредности дати превагу оној страни, која је вољна да се у име Сина Божијег приволи Царству небеском…“.
Изађимо сви 16. октобра 2014. год. на улице Београда у складу са трасом кретања драгог нам госта, да дочекамо и поздравимо председника Руске Федерације Владимира Владимировича Путина.

СНО „СРБИ НА ОКУП“

____________________________________

http://www.nspm.rs/komentar-dana/ne-dolazi-putin-zbog-ulizica-na-vlasti-vec-zbog-srpskog-naroda-i-zajednickih-zrtava.html