Има ли у Србији србских медија?!

ronin

Свратим данас до трафике са једним колегом, он купује редовно Политикин Забавник. Часопис уз који сам одрастао. Погледам избор разних и разбојних часописа да видим да нема случајно неки на ћирилици. ,,Печат,, одмах заобићем и угледам нови часопис ,,Ронин,, са Путиновом сликом на насловној страни. Одмах ми се учинио сумњивим по тенденциозним насловима и огромној култ слици Владимира Владимировића,али ипак купим тај први број да видим детаљно о чему се ради.Мислећи можда и нису лоши.Е колико пута сам се тако преварио код многих квазичасописа. Листам ,,Ронин,, и видим текстове против Параде педера,промовисање ДСС са Сандом Рашковић, потом о покојном Вуку Бојовићу и БУМ по сред чела директан ударац са благим болом у малом мозгу – интервју са ,,српским министром у привременој влади Хашима Тачија,, одмах након извјештаја о хаотичној ситуацији у општини Приштина?!

Стварно лудилу и безобзирности нема краја. Даље иду текстови о нестанку наше војске, Путину, Шкотској итд. Све узалуд, јер вам о паради педера пише агностик Малагурски са пролетерским ставом, а у сред квазипатриотског листа представљање шиптарских срба, најгоре сорте у историји људске цивилизације. Не знам само докле мисле слуђивати овај народ са патриЈотизмом?! 

Умјесто да критички нападну шиптарске слуге на КиМ, они их величају и представљају ко србске представнике. Како се уз то може подржавати Русија, србска војска и спорт, а бити против содомита и терориста? Класична назадњачка шизофренија. Тако је радио и ,,Печат,, додуше испочетка много суптилније. Слично се десило и са часописом Српска Ствар, купио сам првих 5 бројева и уз родољубиве и критичке текстове они се позивају на недостојног патријарха, који је врхушка велеиздајничког режима. Све то уз писаније једног декларисаног масона. Страшно.

Е то су ко патриотске новине, све остало је ЕУ шаренило. Очигледно У СРБИЈИ НЕМА СРБСКИХ ЧАСОПИСА.

Игор Војиновић – Срби на окуп