„Вучић има опсесију да уређује медије“

?????????????

Водитељка емисије „Утисак недеље“ Оља Бећковић оптужила је данас премијера Србије Александра Вучића да има „опсесију уређивања медија“, и да је умислио да њена емисија представља „фронт против њега“.

Она је у емисији „Један на један“ на Радио-телевизији Војводине казала да су јој поједини директори у Телевизији Б92 често сугерисали да промени поједине госте јер ће у супротном „неко полудети“.

„А ко би полудео? Једини који је тако осетљивих нерава, премијер (Александар Вучић), коме је лако да полуди на сваку такву бесмислицу“, оценила је Бећковићева.

Емитовање „Утиска недеље“ на ТВ Б92 одложено је на неодређено време прошле недеље, а водитељка и ауторка те емисије тврди да је њена емисија забрањена.

Она је рекла да је пет дана пре одлагања термина позвана на састанак на ком јој је „мистериозни човек са духовитим презименом Ајнштајн“ саопштио да се њена емисија неће емитовати 21. септембра ако не потпише уговор да прелази на Инфо канал.

„Ја сам чак пристала и на то да ме пусте да радим у недељу емисију, ако потпишем Протокол. Прво су рекли да је то у реду, а онда су некога позвали телефоном и рекли ми да ни то не може и онда ја схватим да не смем више да постојим на Б92 и да морам у новембру да одем“, тврди Бећковићева.

Она је рекла да јој је понуђено 30 одсто више новца да пређе на кабловски Инфо канал, и изразила сумњу да иза тога може стајати пословни интерес.

БЕТА